Kako sam sa klincima uspeo da izbegnem rat oko TV daljinca

Jako intersantna opcija koja je obradovala sve u kući

  • 0
SBB Title EON, Eon kids Foto: Promo SBB

Ok, izračunao sam da oko 35 godina, 7 meseci i dvadesetak dana gledam televiziju u svom životu. Ne pitajte me kako sam došao do te cifre, a nemali broj puta kao baš mali sam razmišljao, naročito u periodu čuvenih Loga antena i analognih signala, snega na ekranu i sličnog kako bi zapravo bilo dobro da svoje tv kanale organizujem onako kako ja hoću, a da se ne maltretiram sa dosadnim redosledom koji su roditelji tada obično nameštali.

Znate već devedesetih, manje više smo svi imali isti raspored, RTS 1, RTS 2, Treći kanal, onda su dalje bile varijacije sa privatnim kanalima koji uglavnom nisu bili u svim kućama u istom broju zbog često loših signala.

Da skratim, pojavljuje se fantastična opcija koju sada svojim klincima mogu da ponudim u mesecima kada imamo otvorenu bitku za daljinac, jer mala hoće da gleda Patrolne šape na Nick+, a sin je gejmer u pokušaju i ne skida se sa kanala o igricama.

Konačno deca mogu da imaju samo svoj prostor za zabavu gde im se nalaze omiljeni crtani filmovi, junaci, serije...

Sbb Foto: sbb.rs

Praktično sam u nekoliko koraka organizovao svakome po profil, kćerka Jana koristi ovaj i na njemu su samo crtaći, kao i video katalozi namenjeni najmlađima, koje može u nedogled da gleda. Pritom, ne razmišljam više da li će da prebaci na neki od kanala gde na filmu ima krvi i nasilja, razumete već. Šta god da uradi sa daljincem "kreće se" u ograničenom i što je važnije sigurnom prostoru kanala namenjenom njenom uzrastu.

U dva klika na daljincu se prebacujem na svoj EON profil gde može na Sport klubu da se isprati utakmica, kad su klinci nezainteresovani za TV ili su napolju. Čak i tada, kada nisu kod kuće, imaju opciju da preko drugih uređaja, telefona, tableta, laptopova... van kuće prate omiljeni sadržaj, što je velika prednost, naročito kada otputujemo.

Profili se lagano otvaraju, zanimljivi su i klincima, jer mogu da učestvuju u njihovom kreiranju.

Sada imaju svoj prostor, svoj nalog i avatar, osećaju se važnim :). Vrhunac oduševljenja je kad smo dobili obaveštenje da ćemo tokom leta dobiti i dečiji daljinac koji će biti povezan sa njihovim profilima.

Izgledaju odlično, tako da ćemo sad odvojiti i "vlasništvo" nad tv upravljačima. Njihovoj sreći nema kraja, realno hvala EON kidsu za to.

sbb Novi TV daljinci namenjeni najmlađima Foto: sbb.rs

Koliko znam, svi novi korisnici EON-a koji odaberu neki od EON paketa koji ima uslugu TV, interneta i telefonije mogu da iskoriste promo cenu paketa - prvih 6 meseci po jedan dinar i dobijaju nove personalizovane funkcije EON-a. Imate opciju da maksimalno uštedite, a i klinci dobiju ono što će ih stvarno obradovati.

(S. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA