Trči, trči, trči - pucaj: Jutjuber naučio kucu da igra Call of Duty

Za svaku pravilno izvršenu komandu, kuca bi dobila poslasticu kao nagradu...

  • 0
Pas Foto: Pixabay

Jedan ljubitelj čuvene "pucačine" Call of Duty bio je veoma inspirisan snimcima na kojima vlasnici pasa uče svoje ljubimce da igraju video igre, pa je odgledavši video u kome kuca igra Minecraft, odlučio da i sam pokuša nešto slično.

Jutjuber Vil Arčer je poželeo da svoju kucu Rouzi nauči da igra "Call of Duty: Warzone", pa se bacio na posao. Prvo je prilagodio tastaturu tako da kuca može da je koristi, i to tako što je na nju "montirao" dva kartona, koja, kada se pritisnu, jedan služi za kretanje, a drugi za pucanje.

Kada se uverio da to funkcioniše, počeo je da zadaje Rouzi komande na koje bi ona reagovala pritiskanjem jedne ili druge strane tastature. Za svaku pravilno izvršenu komandu, kuca bi dobila poslasticu kao nagradu.

Kada je Rouzi savladala osnove, zajedno su krenuli "u boj". Dok je kuca "trčala" i "pucala", Vil je nišanio i kontrolisao kameru. Pogledajte kako je to izgeldalo u videu koji je Vil snimio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA