≫ 

Da li su ovo danas naši najveći strahovi?

U svetu u kome dominira tehnologija i dominantni strahovi su tehnološki...

  • 1
Panika Foto: Pixabay

U današnje vreme, kada smo svakodnevno, gotovo neraskidivo vezani za savremenu tehnologiju, i velika većina drugih stvari koje svakodnevno radimo povezana je sa ili određena je njom.

Možete li, na primer, danas da zamislite svoj dan bez svog pametnog telefona? Ili bez interneta? Verovatno da većina ne može...

Tako je i nastala ova ilustracija koja nam govori o tome da smo danas toliko postali zavisni od tehnologije, da najveće naše strhove predstavljaju slab internet signala, sporo učitanje nekog multimedijalnog sadržaja i, naravno, istrošene batrije telefona.

Tehnologija, najveći strahovi Printscreen: LinkedIn/vjevrosimovic

Neki bi možda rekli da ovo nisu stvari kojih se treba plašiti, već da bi se upravo one mogle iskoristiti kao dobar izgovor da se malo odmorimo od "tolike tehnike". Šta vi mislite o tome?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    21. oktobar 2020 | 21:27

    Moj najveći tehnološki strah je da bude sve oko nas u tehnologiji i da postoji neki virus koji bi izazvao corruption i totalni haos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA