Prva live virtuelna Webiz konferencija

Webiz konferencija je već 8 godina centar dešavanja u Srbiji kada je reč o digitalnim tehnologijama, inovacijama, preduzetništvu i IT-u. Ove godine, u svetlu novonastalih okolnosti, Webiz konferencija se seli u online sferu

  • 0
Webiz

Foto: Promo

5. i 6. novembra organizatori Webiza predstaviće mogućnosti i prednosti produkcije virtuelnih događaja. Očekivanja su velika, budući da se priprema prvi pravi live virtual experience koji predstavlja stepenicu više u odnosu na dosadašnju organizaciju edukativnih događaja!

Stručnjaci iz martech, gaming, fintech, i e-commerce sveta okupili su sa ciljem da sa svim učesnicima konferencije podele ozbiljnu bazu znanja iz ključnih oblasti današnjice.

Predstavnici asocijacija za e-commerce i gaming, Miloš Radulović i Nikola Čavić i Nenad Paunović iz tima za IT i preduzetništvo kabineta predsednika Vlade Republike Srbije otvoriće konferenciju predstavljajući mogućnosti online prostora, a predstavnici naših najvećih, ali i svetski visoko rangiranih kompanija za razvoj casual igara, Playrix RS i Nordeus, govoriće o razvoju gejming industrije u Srbiji i njenim potencijalima.

Lideri influencer marketinga u gejmingu - Crni i Nugato, osvrnuće se na početne korake u stvaranju uspešne karijere na Youtube-u, a e-sport šampion Viktor Knežević i Đorđe Đurđev iz Relog media pričaće o realnoj situaciji na srpskoj esports sceni.

O jednoj od ključnih tema u 2020. godini, e-commerce poslovanju u periodu pre i nakon vanrednog stanja,  govoriće predstavnici kompanija Intelisale, Delhaize i Donesi.com, uz poseban osvrt na dropshipping poslovanje koji će podeliti Aleksandar Stanić.

Drugi dan konferencije otvoriće najpoznatiji marketar iz regiona, Davor Bruketa, suvlasnik i kreativni direktor agencije Bruketa&Žinić&Grey, razgovorom o fenomenu spajanja kreative i tehnologije. O opstanku, razvoju i inovacijama finansijskih usluga i online poslovanja u doba pandemija izneće mišljenja čelnici finansijskog ekosistema iz OTP banke Milenko Strika i Vuk Božović iz advokatske kancelarije Atanasković-Božović, i u posebno moderiranom panelu od strane USAIDa i predstavnici IT kompanija koji posluju na stranom tržištu.

O budućnosti i praktičnoj primeni inovacija govoriće glavni direktor za transformaciju kompanije VIP mobile Đorđe Vuksanović, a o srži fokusa na potrošača u panelu će mišljenja razmeniti Rade Joksimović osnivač 5 startapa i hedge fonda, Dejan Pećaranin iz Benet Kernel, i Miro Antić i Ivan Pribićević iz Digital X, dok će Aleksandra Sekulić iz Direct Media govoriti o budućnosti oglašavanja.

Kompletan program konferencije možete pogledati ovde.

Kako interakcije ne bi izostalo, kreirane su i savremeni formati poput Live Q&A, polls, a predviđena su i uključenja publike i eksperata, kao i komunikacija sa ostalim učesnicima.

Webiz su i ove godine podržale velike organizacije i kompanije, lideri u primeni digitalnih tehnologija u svojim granama: VIP mobile, OTP banka, Playrix RS, Intelisale, Donesi.com, Helbiz, RedBull, i drugi.

Prijave za Webiz konferenciju su otvorene, cena ulaznice je 3.600 rsd i možete je kupiti online na zvaničnom Webiz sajtu ili na prodajnim mestima Gigstix-a.

U želji da se trendovi predstave pravom auditorijumu, u partnerstvu sa organizatorima konferencije spripremili smo iznenađenje.

Uz pomoć našeg koda, dobijate 20% popusta na cenu ulaznice!

Prekopirajte kod TELEWEB i prijavite se!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA