Pravo je vreme za novi uređaj: Požurite, ali ne kupujte na slepo - evo nekoliko saveta

Takozvani Crni petak jedan je od omiljenih dana za kupoholičare, tokom kog možete da uštedite mnogo novca

  • 3
Black Friday Foto: Apple i iSTYLE

Crni petak je tu, a popusti već uveliko traju, samo je ove godine manje euforije nego prethodnih zbog pandemije virusa korona. To ipak ne bi trebalo da vas brine, jer za skoro sve online porudžbine dostava je besplatna.

Ove godine, sada već tradicionalno kod nas, obeležava se Crni petak - 27. novembra i označava 24 sata niskih cena. Sada je pravo vreme da kupite ono što priželjkujete cele godine i uštedite mnogo novca. Imate priliku da kupite dobre, kvalitetne brendove po znatno nižim cenama.

Mnogi greše kada na "Black Friday" naprosto odluče da priušte sebi neki novitet, ali prethodno se nisu pripremili i odlučili šta je to što im je potrebno.

Dakle, primarno je da donesete odluku zašto vam je to potrebno i šta ste želeli tokom ove 2020. godine da priuštite sebi ili vama nekoj dragoj osobi.

Istražite proizvod i sve njegove karakteristike, sam učinak i osobine. Budite 100 odsto sigurni da baš taj uređaj želite da kupite!

U redu, doneli ste odluku da vam je potreban odličan novi laptop, a za primer uzmimo MacBook Air Retina 13".

Sledeći korak, pre nego što ga poručite online ili otrčite u prvu radnju koja nudi popust, istražite cene i vidite ko ima najbolju ponudu.

Za naš primer najveći popust našli smo u iSTYLE Apple Premium Reseller-u, koji je već uveliko, odnosno od 23. novembra pokrenuo akciju za Crni petak. Tako, kod njih računar MacBook Air Retina 13” možete kupiti za već od 129.900 dinara, što je veliki popust sa uštedom do čak 34.400 dinara.

Black Friday MacBookAir Retina/Foto: Apple i iSTYLE

Ukoliko vam je to ipak mnogo para, možete i dodatno da uštedite pri kupovini novog laptopa, samo se odlučite za "standardni" MacBook Air 13", a njegova cena iznosi samo 99.900 dinara, što je popust od 26.000.

Ok, za primer uzmimo i da razmišljamo o kupovini novog mobilnog telefona, a fenomenalni iPhone 11 Pro na popustu je neverovatnih 19.400 dinara.

Black Friday iPhone 11 Pro Max/Foto: Apple i iSTYLE

Ukoliko ste audiofili, ljubitelji kvalitetnog zvuka, u iStyle prodavnicama uvideli smo da možete naći i sjajne Beats slušalice čije se cene kreću od svega 8.900 dinara i čak 13.000 dinara popusta.

Black Friday iPad Air/Foto: Apple i iSTYLE

Među asortimanom iStyle prodavnica naišli smo i na brojne druge proizvode koji su na odličnim akcijama, koja ipak traje samo 30. novembra, zato je naš savet da požurite!

Pritom i da ne biste brinuli prilikom kupovine od potencijalne zaraze, sve online porudžbine preko 3.000 dinara su besplatne!

Kompletnu ponudu za Black Friday možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    27. novembar 2020 | 15:43

    "Pravo vreme, pozurite" ali je ipak odgovornost na vama.

  • Mihailo

    27. novembar 2020 | 13:46

    Baš sam gledao, pola im se rasprodato. Nije loša ponuda, ali opet...

  • Jasmina

    28. novembar 2020 | 10:00

    Prece mi je zdravlje od svih tih uredjaja.Kupicu ih onda kad neki otkaze,uvek ima povoljnih uslova za kupovinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA