Svi gradovi koje je Motorola posetila u 2020.

Godina za nama je donela mnoštvo izazova, ali vreme je da saberemo utiske, pobrojimo uspomene i napravimo planove za 2021. Suočeni sa mnogobrojnim teškoćama, vodili smo računa o sebi, kao i svojim bližnjima i prijateljima, a snagu smo pronalazili u zajedništvu

  • 0
Motorola

Foto: Motorola

Brinući o svojim zaposlenima, kompanija Motorola je promenila način rada i preduzela sve mere kako bi oni bili zaštićeni, ali ih i inspirisala i motivisala da nastave da postižu zajedničke ciljeve i nižu uspehe. Tako smo ove godine osmislili nove načine izrade telefona, kao i nove funkcije koje će korisnicima olakšati korišćenje, ali i svakodnevnicu.

Lansiranje nove verzije našeg revolucionarnog telefona na preklop, modela razr 5g i premijum smartfona edge+ su samo neki od uspeha koje smo postigli radeći kao tim, jer samo tako možemo rešavati sve izazove koji se nađu pred nama. Timski rad i solidarnost su utkani u vrednosti naše kompanije, koja je pokazala i dodatnu odgovornost time što je brojnim projektima pružila podršku lokalnim zajednicama.

Jedna takva akcija bila je i “Motorola gradovi” u okviru koje smo nagrađivali nove vlasnike Motorola telefona, ali i sve žitelje gradova u kojima je ova akcija sprovedena, jer razumemo važnost ulaganja u budućnost.

Žiteljima Zrenjanina poklonili smo kućicu za igru najmlađih, dok će u Smederevu, u najužem centru grada biti postavljena brendirana gumirana podloga na igralištu, takođe namenjena najmlađima.

Zahvaljujući odličnoj saradnji sa lokalnim samoupravama, u Užicu smo postavili klupe za odmor, dok će u Kraljevu takođe biti postavljene klupe za odmor u centralnoj gradskoj zoni.

Motorola

Foto: Motorola

Stanovnici Šapca će uskoro dobiti veoma zanimljiv i lep mural koji će naslikati čuvena akademska slikarka Jelena Gavrilović, koja na zidove zgrada prenosi svet svoje mašte i svojim talentom ih obogaćuje i udahnjuje im novi život.

Motorola

Foto: Motorola

Zahvaljujući odličnoj saradnji sa teniskim asom Filipom Krajinovićem i našoj predanosti promociji tenisa, u Somboru smo kompletno opremili tri teniska terena u Teniskom klubu Žak, iz kog je Krajinović i potekao.

Najveći deo svog uspeha, kompanija Motorola duguje svojim partnerima i korisnicima njenih uređaja. Zato koristimo ovu priliku da vam se zahvalimo na konstantnoj podršci i iskrenom partnerstvu i poželimo vam da u 2021. godini budete zdravi, bezbedni i uvek povezani sa najdražima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA