Besprekorno čista odeća i manja potrošnja struje: Pametna LG veš mašina koja misli za vas

U proteklom periodu smo proveli previše vremena kod kuće, pa smo sigurno primetili koliko kućni poslovi mogu da nam okupiraju vreme

  • 0
LG veš mašina Foto: Promo/LG

U želji da nam se svaki dan razlikuje od prethodnog, nalazili smo se u situacijama da često izmišljamo nove poslove za sebe. Međutim, lista onih „klasičnih“ poslova se nije promenila, niti se smanjila količina veša koju svakodnevno imate da operete. Da, možda niste previše napuštali kuću, ali te, naizgled, sitnice se uvek nekako nakupe. Zatim sledi razvrstavanje odeće, predugačka lista ponuđenih programa za pranje, odabir programa sa te liste, sati pranja i tako u nedogled.

Tek kada dođe do kvara mašine, shvatimo koliko je bitno izabrati onu pravu i napraviti dobru odluku. U moru karakteristika, specifikacija, programa, proizvođača, pa, u krajnjem slučaju, i boja, potrebno je izabrati onu koja će nam olakšati taj, ne tako zanimljiv, kućni posao. Potrebe su različite, ali može se reći da svi traže ono najbitnije – „da radi sve“, ne troši mnogo, traje što duže i ne košta previše. Uz LG veš mašine štikliraćete svaku stavku sa vaše liste zahteva. Najnovije inovacije omogućavaju da veš bude besprekorno čist, ali i dezinfikovan, uz najefikasniji program koji neće potrošiti ni previše vremena, niti energije.

LG veš mašina Foto: Promo/LG

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji korišćenja vodene pare pri procesu pranja, mašine za veš LG Steam +™  omogućavaju dubinsko čišćenje i dezinfekciju, istovremeno čuvajući mekoću i svežinu tkanine. Naizmenična kombinacija pare i vode omekšava tkaninu, a uz to dovodi i do efikasnijeg čišćenja, uklanja 99,9% alergena, poput grinja koje mogu da izazovu alergiju ili probleme sa disajnim putevima, uz minimalno stvaranje neravnina i maksimalnu uštedu vremena.

Razvojem tehnologije dolazi i do poboljšanja različitih komponenti veš mašina. Navikli smo na sve vrste pametnih uređaja, a sada nam je to omogućeno i za veš mašine. Svako od nas ima želju da pranje veša završi što brže, međutim kada se uhvatite u koštac sa razvrstavanjem na različite kategorije, pa onda uvidite da vam je potrebno barem tri različite mašine kako biste što brže oprali svu odeću, shvatite da taj proces ipak neće biti tako brz i jednostavan. „Pametne“ LG veš mašine omogućavaju vam da istovremeno perete bilo koji materijal, bez straha da će se neka od dragocenih stvari uništiti. AI DD™  tehnologija automatski bira najoptimizovanije pokrete pri pranju na osnovu težine i vrste tkanine za pravilno održavanje vašeg veša. Ovaj inteligentni sistem prepoznaje težinu i mekoću tkanine korišćenjem velike količine podataka na osnovu kojih automatski bira optimalni obrazac pranja, čuvajući vašu odeću. Pored toga, kompanija LG daje 10 godina garancije za AI Direct Drive™ motor, sigurna u kvalitet svojih novih uređaja.

LG veš mašina Foto: Promo/LG

Kako biste celokupan proces učinili efikasnijim možete se opredeliti za mašinu sa ugrađenom TurboWash360TM tehnologijom. LG mašine za pranje imaju 3D višestruke mlaznice sa inverterskom pumpom, koje pokrivaju 360 stepeni u komori za pranje uz pomoć višestrukih mlaznica. Na taj način se vreme pranja skraćuje na 39 minuta*, mnogo je manja potrošnja energije, a tkanine su zaštićene od oštećenja. Treba reći i da TurboWash360TM mašine dopuštaju učitavanje različitih programa pranja putem Wi-Fi tehnologije. Ova tehnologija, prva na svetu, pruža mogućnost inteligentne dijagnostike. To znači manji broj poziva serviseru, kao i uštedu vremena i novca.

Posebnu pogodnost predstavlja korišćenje LG ThinQ™ tehnologije preko koje možete daljinski upravljati procesom pranja LG veš mašine sa vašeg mobilnog telefona. Nove programe pranja možete preuzeti iz ThinQ aplikacije, na koju se lako možete povezati preko Wi-Fi mreže. Ova pametna aplikacija vam pruža kontrolu nad svim pametnim LG uređajima, tako da možete da kontrolišete celo domaćinstvo na dlanu.

Besprekorno čista odeća, manja potrošnja električne energije, veš mašina koja misli za vas, izgleda da je budućnost već stigla, a ovo su modeli koji mogu biti više nego zanimljivi - https://www.lg.com/rs/ves-masine/lg-f4wv910p2se; https://www.lg.com/rs/ves-masine/lg-f4wv709s1e i https://www.lg.com/rs/ves-masine/lg-f4wv910p2we.

*Testirala kompanija Intertek, na osnovu standarda IEC 60456: izdanje 5.0. Ciklus TurboWash39 sa 5 kg IEC kapaciteta veša u poređenju sa standardnim ciklusom za pamuk sa opcijom TurboWash (F4V9RWP2W naspram FC1450S2W). Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od okruženja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA