REHAU Connect: Prva digitalna platforma u Srbiji koja spaja proizvođače prozora i krajnje kupce

Brz i siguran način do novih prozora i vrata

  • 0
Rehau

Foto: Grazina Lomovskaja

REHAU Connect spaja kupce i prodavce prozora. Digitalna platforma analizira upite u vezi sa planiranim projektima prozora i direktno upućuje zainteresovane krajnje potrošače na REHAU partnere. Na taj način, specijalizovane kompanije za proizvodnju prozora i vrata osvajaju nove kupce. Dodatna prednost je ta što zahtevima kupaca može da se upravlja onlajn u bilo koje vreme. To je dodatni korak u strategiji digitalizacije REHAU-a, kompanije specijalizovane za polimere u svom Odeljenju za prozorska rešenja.

Brže do novih kupaca

 

REHAU veb stranica već ima veliki broj posetilaca, koji se konstantno povećava, a mnogi od njih su zainteresovani za prozorska rešenja. REHAU upućuje ljude zainteresovane za prozore na veb stranicu preko brojnih kanala komunikacije. Šta može biti logičnije nego povezivanje potencijalnih kupaca sa sopstvenim partnerima? REHAU Connect je sastavni deo tog digitalnog mosta. Ova platforma spaja ljude zainteresovane za prozore i prodavce prozora. To je prilika za specijalizovane kompanije da osvoje nove kupce i povećaju svoju prodaju, a sa druge strane krajnjim kupcima prozora osigurava da vrlo jednostavno, u nekoliko koraka dobiju ponude pouzdanih i proverenih proizvođača prozora iz REHAU partnerske mreže.

Rehau

Foto: Promo

Početna tačka je kada krajnji kupac pošalje zahtev kompaniji REHAU. On ostavlja detalje o planiranom projektu zamene ili kupovine prozora i vrata na REHAU Connect veb stranici, a nakon toga kontaktira ga REHAU. Obučeni REHAU zaposleni savetuju kupca preko telefona i beleže specifične zahteve. Ovi kvalifikovani zahtevi prosleđuju se izabranim regionalnim REHAU specijalizovanim kompanijama koje učestvuju u platformi. One direktno kontaktiraju potencijalnog kupca. To kompaniji donosi značajnu uštedu vremena, jer joj se prosleđuju samo kvalifikovani upiti, što te kontakte čini vrednim. Pomoću REHAU Connect naloga, specijalizovana REHAU kompanija može da pristupi podacima o kupcu u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta. Ne propušta se više ni jedna prilika za prodaju.

Rehau

Foto: Promo

Proizvođači prozora imaju korist od digitalizovanih procesa

 

Softverski alat omogućava prodavcima prozora da započnu digitalizaciju poslovnih procesa. Platforma je kreirana da bude laka za korišćenje i može da se koristi kao jednostavni sistem za upravljanje kupcima - ne samo za profesionalnu i ažurnu obradu kontakata, već i za organizaciju novih projekata. a Servis je dostupan odmah.

Razvojem platforme REHAU Connect, kompanija je još jednom pokazala da je pokretač inovacija. Potražnja i ponuda se spajaju brže. Ovde zajedno deluju pojedinačne karike digitalne strategije, a same usluge će se stalno proširivati.

Rehau

Foto: Promo

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA