Tesla prodaje zviždaljku za 50 dolara i već je rasprodata

“Premijum kolekcionarski predmet” inspirisan je još uvek nedostupnim Teslinim sajber kamionom (Cybertruck).

  • 1
Cyberwhistle Foto: Twitter/@elonmusk

Kao što je pokazao sa bacačem plamena, generalni direktor Tesle Ilon Mask, ponekad voli da prodaje čudne gedžete koji često nemaju mnogo veze sa glavnim poslovanjem kompanije. Najnoviji primer je “Cyberwhistle”, kolekcionarska zviždaljka u obliku Teslinog sajber kamiona (Cybertruck) koja se prodaje po ceni od 50 dolara, i koja je već rasprodata.

Ipak, 50 dolara je prilično visoka cena za zviždaljku, mada izgleda interesantno i ima barem neku vezu sa Teslom, za razliku od bacača plamena Maskove kompanije Boring Co. „Inspirisana Cybertruck-om, ograničeno izdanje Cyberwhistle je premijum kolekcionarski predmet napravljen od medicinskog nerđajućeg čelika“, navodi se u opisu predmeta.

Deluje da je Tesla već neko vreme planirala da prodaje ovu zviždaljku kao privremeni proizvod — slično kao sa njihovom daskom za surfovanje od 1.500 dolara. Mask je možda video Apple-ovu krpu za poliranje od 19 dolara i uvideo solidan marketinški ugao. „Ne trošite svoj novac na tu glupu krpu, umesto toga kupite našu zviždaljku“, napisao je na Twitteru.

Zviždaljka se rasprodala za svega nekoliko sati nakon što je puštena u prodaju. Međutim, izgleda da će Tesla u nekom trenutku obnoviti zalihe, prema opisu na njihovoj internet prodavnici, piše Engadget.

(Telegraf.rs/Engadget)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA