Kada dom postane umetnička galerija

Za prave ljubitelje umetnosti

  • 0
Samsung The frame

Foto: Samsung

Ukoliko ste veliki ljubitelj umetnosti i oduvek ste želeli da imate neka od najpoznatijih umetničkih dela u okviru svoje dnevne sobe, onda je Samsung The Frame idealan televizor za vas!

Kako mu samo ime govori, napravljen je da bude TV koji izgleda kao elegantna uramljena slika, bilo da je uključen ili ne. Ovaj televizor ima okvir poput rama za umetničke slike, a ono što mnoge oduševljava je što sami možete da birate boju rama u odnosu na ostatak enterijera. Takođe, zamena jednog rama drugim je prilično laka, pomoću malih magneta i traje svega nekoliko sekundi, pa ga, zahvaljujući elegatnom i modernom dizaju, lako možete uklopiti u bilo koju prostoriju u svom domu i tako probuditi posebnu estetiku enterijera.

Samsung The frame

Foto: Samsung

Kinematografija i slikarstvo na jednom "platnu"

Pored toga što se može pohvaliti fenomenalnim performansama koje donose potpuno novo iskustvo u gledanju bilo kog sadržaja, ovaj televizor se odlikuje vrhunskom Quantum Dot tehnologijom, koja čini boje živahnijima i osigurava savršen prikaz slike, čime će umetnička dela verodostojno biti prenesena na veliki ekran. Iako zvuči neverovatno, posmatrajući je, doslovno ćete moći da doživite teksturu umetničke slike koju ste oduvek priželjkivali da vidite na zidu dnevne sobe.

Takođe, uz pomoć senzora osvetljenosti koji detektuje količinu ambijentalnog svetla danju i noću, ovaj uređaj automatski balansira osvetljenost ekrana i boje, čime umetničko delo izgleda najefektnije u datim okolnostima. Kako bi dodatno uštedeo struju, senzor pokreta detektuje vaš odlazak i isključuje umetnički režim, a kada ponovo uđete u sobu, senzor pokreta ponovo oživljava umetnost na zidu. Pored Art Store opcije i uživanja u remek-delima, The Frame nudi i mogućnost da u isključenom režimu prikazuje i vašu umetničku ili ličnu kolekciju fotografija.

Korisnici mogu izabrati prilagodljiv ram koji izgleda kao pravi okvir za slike u raznim varijantama – beli, bež ili braon diskretni ravan okvir, ili nakošeni ram u beloj ili boji cigle. The Frame televizor može se postaviti na TV stalak ili na zid kako bi se dobio izgled kao u galeriji, a ukoliko vam je draži studijski stalak, Samsung je i ovo pripremio za prave ljubitelje umetnosti.

Samsung The frame

Foto: Samsung

Koje umetničko delo želite na zidu dnevne sobe?

Uz originalan i savremeni dizajn, u središtu The Frame televizora nalazi se Art Store prodavnica – jedinstvena pretplatnička platforma za umetnost. U trenucima u kojima se ne koristi The Frame za gledanje sadržaja, može da se uključi Ambient Mode način rada kako bi izabrali neko od umetničkih dela koje žele da emituju na ekranu, iz bogate biblioteke slika i fotografija, i na taj način pretvore svaku prostoriju u umetničku galeriju ispunjenu najpoznatijim svetskim umetničkim delima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA