≫ 

Google slavi NASA DART misiju sa kul animacijom, samo izvršite pretragu i videćete

Google slavi NASA DART misiju posebnom animacijom. Samo pretražite "NASA DART"

  • 0

Google slavi NASA-inu uspešnu "prvu demonstraciju planetarne odbrambene tehnologije" sa novom kul animacijom.

Sve što treba da uradite je da pretražite u Google-u "NASA DART" i iskočiće vam DART letelica koja u jednom trenutku udara u stranicu, nakon čega se stranica krivi, što simbolizuje promenu putanje asteroida.

NASA-in Double Asteroid Redirection Test (DART), njihova prva misija testiranja odbrambene tehnologije protiv asteroida i kometa uspešno je pogodila sinoć testni asteroid.

Ukoliko je DART uspešno promenio putanju asteroida, to će biti prvi put da je čovečanstvo promenilo putanju nekog nebeskog tela!

NASA će morati da sačeka oko dva meseca pre nego što bude sigurna da li je svemirska letelica uspela da izvrši značajan udar i promeni mu putanju.

Svakako, ako tražite "NASA DART" ili "NASA DART misija" u Google pretrazi, to će pokrenuti animaciju. Videćete animiranu NASA letelicu kako leti na ekranu i udara u desnu stranu. Animacija će takođe promeniti ugao ekrana dajući impresivniji osećaj.

Kako to izgleda možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA