Aca Lukas napisao pesmu za crnogorskog Acu Lukasa i pojavio se u njegovom spotu (VIDEO)

Aca je za Slavena Đukanovića napisao pesmu "Duša prokleta"

  • 1

Pevač Aca Lukas je za svog prijatelja Slavena Đukanovića napisao pesmu "Duša prokleta", a sada je objavljen i spot za ovu numeru.

Pogazio sve što je pričao o njoj: Đekson rekao Mini da je zaljubljen u nju, pa prvi put otkrio istinu o svojoj bivšoj devojci! (VIDEO)

Osim toga što je autor muzike i teksta, Aca je rado prihvatio ponudu da se pojavi u spotu Đukanovića kojeg zovu i crnogorskim Acom Lukasom.

- Nije to baš prva pesma koju sam napisao, ali mi je drago što sam svom velikom prijatelju napisao ovako lepu pesmu. Naše prijateljstvo traje godinama, čak sam ga i na jednom svom koncertu u "Beogradskoj areni" pozvao da bude gost i najavio kao crnogorskog Acu Lukasa  - izjavio je je Lukas.

Printskrin: YouTube/daVideo

Sa druge strane, Slaven navodi da mu je čast što je sarađivao sa Acom.

- Meni je velika čast i zadovoljstvo što smo pre svega veliki prijatelji i što sam imao tu čast da mi upravo Aca uradi ovako dobru pesmu. Što se tiče nadimka, ima tu mnogo toga da se kaže, ostaviću vama da otvorite ovu čudnu knjigu - poručio je Đukanović.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    14. decembar 2017 | 08:49

    Aca Lukas je car! Pustimo njegove poroke na stranu, covek je ljudeskara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA