Ubistvo u hotelu, pevačica na meti mafije: Druga sezona serije "Ubice mog oca" snimljena po događajima iz Cecinog života!

Prva epizoda je prikazana na Top kanalu, a gledaoci već nagađaju da je lik estradne umetnice Bibe čiji muž je ubijen u jednom hotelu, inspirisan životom folk pevačice

  • 8
Svetlana Ceca Ražnatović, arkan, Ubice moga oca

Foto: Marko Jovanović, Printskrin: Youtube/Gold 65, Promo

Druga sezona jedne od najpopularnijih serija na našim prostorima koja je izazvala veliko interesovanje kod publike, počela je da se prikazuje. Nastavak serije "Ubice mog oca" insprisan je delom života jedne od naših najpopularnijih javnih ličnosti.

Prva epizoda prikazana je sinoć na novom Top kanalu, a gledaoci već nagađaju da je lik Bibe inspirisan životnom pričom naše pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Ovu lepoticu gledate u "Ubicama mog oca", a da li je prepoznajete van kamera? (FOTO)

Ovu estradnu umetnicu, koja je na meti mafije tumači glumica Milena Vasić, a pri kraju epizode njen muž je nastradao u jednom hotelu, što je slična tragedija koju je doživela i Ceca kada joj je u "Interkontinentalu" ubijen suprug Željko Ražnatović Arkan.

- Uputstvo u scenariju za ovu ulogu bilo je da igram udovicu sa dvoje dece i da je njen muž mnoge zadužio. Pitajte pisca koja pevačica mu je bila uzor - kaže Milena i dodaje:

- Nisam želela da mi iko bude uzor pri građenju lika. Pripremajući se za ovu ulogu, razgovarala sam s drugim ljudima iz tog sveta.

Foto: Telegraf

Glumica je bliska sa pevačicom, ali smatra da se ona neće prepoznati u liku.

- Nas dve uopšte ne ličimo. Ceca je mnogo lepša od mene - kaže glumica sa osmehom.

Vasićeva kaže da je do sada igrala komične uloge, ali da će uloga Bibe biti nešto sasvim drugačije od onoga na šta je publika navikla od nje.

- Navikli su na komičnu Milenu i moj šarm. Reditelji su mi uglavnom davali takve uloge. U seriji nije bitno to što je Biba pevačica, već socijalni i društveni milje kojem pripada - zaključuje Vasićeva.

Milena se pojavila u poslednjim scenama prve sezone serije "Ubice mog oca".

U prvoj verziji scenarija Biba se zvala Beca, a kasnije je to promenjeno kako se neko ne bi dosetio i povezao Cecu sa likom Bibe.

Daljinac

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rogozin

    19. decembar 2017 | 15:43

    E sad necu ni da gkedam.

  • Brankica

    19. decembar 2017 | 20:32

    Milena Vasic sto posto lepsa od Cece. Prirodno lepo lice. Ona i Jug fenomenalan par

  • Vaga

    19. decembar 2017 | 18:19

    Na žalost, ovaj serijal ne mogu da gledam.. Mnogi su ogorčeni jer se pušta na kanalu koji nemamo! E, Srbijo, Srbijo!! Zar sve mora politički da bude??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA