≫ 

Roditeljima rekli da idu u Mek, a došli da čekaju Cecu: Najmlađi se okupili da pevačici čestitaju Svetog Nikolu, ona ih uvela u kuću (FOTO)

Naša ekipa u 19 časova ispred Cecine kuće zatekla je verne mlade fanove folk zvezde koji su došli da vide pevačicu i da joj uruče poklone koje su doneli

  • 30
Foto: ATA Images

Kada se pomene slava Sveti Nikola, kaže se da 50 odsto ljudi u Srbiji slavi ovog sveca, a da ostalih 50 odsto idu kod onih koji slave slavu. Jedna od onih koje svake godine u porodičnom domu obeležava Svetog Nikolu je i Ceca Ražnatović, a već po tradiciji ispred njene kuće se na taj dan okupi nekolicina fanova koji žele da je vide, čestitaju joj, i uruče poklone kojoj su joj doneli.

Naša ekipa u 19 časova ispred Cecine kuće zatekla je troje njenih fanova koji su došli sa skromnim poklonima za pevačicu. Kako su nam rekli, zovu se Ivana, Luka i Mihajlo, imaju 15, 13 i, verovali ili ne, 8 godina. U razgovoru sa našim novinarom rekli su da su ispred Cecine kuće od 15 časova popodne.

Foto: Telegraf

Na pitanje kako su došli do Cecine kuće rekli su da su snašli u gradskom prevozu a da su roditeljima, koji u tom trenutku nisu bili kod kuće, rekli da su izašli u 18 časova i da su otišli u Mekdonalds.

S obzirom na to da folk zvezda svake godine u jednom trenutku siđe ispred kuće kako bi pozdravila okupljene medije i fanove, ne sumnjamo da će tako biti i ovaj put i da će klinci uspeti da vide pevačicu da joj predaju poklone koje su doneli.

U međuvremenu, obezbeđenje je mlade Cecine fanove uvelo u kuću folk zvezde, da se ugreju i da se počaste.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    19. decembar 2017 | 20:16

    E moja deco, bolje da ste otišli na neki trening, predstavu ili u Mek kako ste i rekli roditeljima.

  • jorgovan

    19. decembar 2017 | 19:55

    omladino nasa napacena...

  • Стрелок

    19. decembar 2017 | 20:50

    Хаха. Био је и Мек у Бањалуци. Али нико није ишао у њега па затворили. Хахахахахаха.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA