≫ 

TI SI ČUDO KOJE ČEKAMO! Leonora raspametila žiri hitom Adel, pevala i na bis u Pinkovim zvezdicama! (VIDEO)

Žiri Pinkovih zvezdica bio je oduševljen kako je Leonora izvela veliki hit čuvene Adel

  • 1

Takmičarka "Pinkovih zvezdica" Leonora Gaši (15) iz Beograda za treći krug takmičenja odabrala je pesmu "When We Were Young", veliki hit Adel.

Novogodišnja bajka! Ovako izgleda scena na kojoj su večeras briljirali učesnici "Pinkovih zvezdica" (VIDEO)

Leonora je i ovog puta dobila svih pet glasova i pozitivne kritike od članova stručnog žirija. Njena interpretacija se žiriju toliko svidela da su je zamolili da bez matrice otpeva jedan deo pesme.

- Sad da pozovemo Adel i da joj kažemo: "Da čuješ ovu malu" - rekla je oduševljena Jelena Tomašević.

- Ja verujem da stvari imaju dušu. Tako da večeras to što si pevala, kako si pevala, ovi zvučnici i taj mikrofon su samo govorili "hvala ti, hvala ti". Znači, svaka ti čast - rekao je Sergej Ćetković.

Printskrin: TV Pink

- Da, ti si to čudo koje čekamo već dva kruga. I u trećem krugu se dešavaju čuda, obično tako biva. Da, ti si to čudo. Nestvarno, ja sam se ježila sve vreme. U principu, ovu pesmu je mnogo njih pokušavalo da peva. Toliko si božanstvena, ne znam, to je sve što mogu da ti kažem - iskrena je bila Goca Tržan.

Printskrin: TV Pink

- Isto sam se ježio, isto je bilo prelepo. S tim što ti kao da nisi svesna sebe, kao da nisi svesna koliko je dobro i veliko to što ti radiš. I onda sve vreme držiš osmeh na licu zbog toga što si dobila svih pet. Ti moraš konstantno da budeš u ovoj pesmi koja je ozbiljna, da i ti budeš ozbiljna, jer tad bi bilo sto odsto tebe, a ovako je bilo devedeset - rekao je Milan Stanković.

Pogledajte kako je Leonora otpevala:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA