≫ 

Evo šta Anabela ima da poruči pred ulazak u Zadrugu!

U rijalitiju će večeras nastati pravo ludilo, budući da su Anabelu gledaoci dugo čekali

  • 37
Anabela Atijas Foto: A. Nalbantjan

Ono što su svi sigurno čekali proteklih meseci, pogotovo otkako je u rijaliti ušla Slobina još uvek zakonita žena Kija Kockar, desiće se upravo večeras u "Zadruzi"!

Luna i Anabela su sve ovo ISPLANIRALE! Gagi Đogani posle 3 meseca otkrio šta stvarno misli o ćerkinom učešću u Zadruzi

U rijaliti će ući niko drugi nego Anabela Atijas, koju će ugostiti voditeljka Dušica Jakovljević.

Anabela je pre dva meseca gostovala u "Zadruzi" i podržala ljubav svoje ćerke Lune Đogani i Slobe Radanovića, a večeras će imati još puno toga da kaže, budući da se u rijalitiju u međuvremenu svašta izdešavalo.

Foto: A. Nalbantjan

Podsetimo, Luna prošli put nije imala priliku da vidi majku budući da je Anabela razgovarala samo sa Slobom, a hoće li tako biti i večeras ostaje da vidimo.

Anabela u 43. godini u brutalno seksi kostimu pokazala grudi, a kad se okrenula... (FOTO)

Kako bismo proverili ove navode pozvali smo pevačicu, a ona nam je potvrdila da će večeras gostovati u emisiji. Na pitanje da li će se sresti sa Lunom, zabrinuto nam je odgovorila.

Printskrin: TV Pink

- Volela bih da me puste da je vidim. Čujem da je opet danas loše i da su je odveli u bolnicu... Ima infekciju urinarnog trakta, antibiotici ne utiču na nju, ja to znam. Volela bih da me puste da im to kažem. Ona je rođena sa anomalijom. Baš se brinem - rekla je Anabela za Telegraf.

Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boja

    14. decembar 2017 | 17:52

    E vala sve je rekla o sebi. To je ta licemerna Anabela.U redu je da brani svoje dete - ali opet je spomnula Kristinu. Kristinina majka je ,,dama'' za Anabelu tracaru!

  • Sara Savic

    14. decembar 2017 | 21:33

    Anabela, neverovatno koliko je sebi dala za pravo da blati tuđu ženu, da opravda svoju ćerku. Dete se brani ali ne na ovakav način. Ružno i nisko. Bezobrazno.

  • Istina

    14. decembar 2017 | 17:36

    Sta hoce ova od Kije.Kaze da ce je tuziti za pretnje?Pa i treba da ti preti kad si ti glavni pokretac cele ove sapunice.Dala si cerci zeleno svetlo da udje u vezu sa ozenjenim covekom umesto da je posavetujes da ga se kloni.Samo pricas kako je ona iskrena i mlada,pa je to opravdanje.Da si znala da joj objasnis da ne treba da se mesa u tudji brak,mozda bi te poslusala,mozda i ne,ali bi ti bar bila cistog obraza.Ovako cuti,i ne pominji Kiju samo se sve vise ukopavas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA