≫ 

Matora otkrila da je imala seks sa MUŠKARCEM iz Zadruge, a zbog jednog detalja svi su se zgrozili! (VIDEO)

Jovana je spavala sa bivšim učesnikom "Zadruge", a detalj koji je sve šokirao jeste to što joj ne smeta ni njegova seksualna orijentacija

  • 1

Tokom Igre istine Lepi Mića postavio je pitanje Milanu Miloševiću, da konačno kaže svima da li je homoseksualac ili nije.

Međutim, Milošević nije želeo da priča o seksualnom opredeljenju.

- Ja nisam ovde došao da bih pričao o svojoj seksualnoj orijentaciji, niti želim da pričam. Mislim da to nije pitanje za Zadrugu i da imam pravo da uopšte ne odgovorim na to. Na vama je da o tome razmišljate, kao što verovatno i razmišljate. Onaj ko treba da zna, on zna - rekao je Milan.

S obzirom na to da su ukućani pomenuli izbačenog Marka Zeca, aludirajući na to da je homoseksualac, ubacila se Jovana Tomić Matora.

- Ja moram da odbranim Marka Zeca, da nisam znala za te afere, seks i to. Meni ne smeta, zato što mi je seks sa Markom Zecom sjajan, bio. Ako tako je*u pe*eri, ja bih svaki dan da me je*u pe*eri! Iskreno da vam kažem, majke mi - rekla je Matora i ostavila u čudu većinu ukućana, naročito zbog toga što joj ne smeta ni ukoliko je Marko homoseksualac...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA