NAJGLUPLJA SI! Jelena Golubović BRUTALNO izvređala voditeljku pred svim zadrugarima! (VIDEO)

- Ja s tobom neću da razgovaram. Mi smo zarvšile onda kada nisi želela da mi dopustiš da pozdravim moje šampione - rekla je Jelena Golubović voditeljki Katarini Nikolić

  • 26

U "Zadrugu" je danas ušla Katarina Nikolić, voditeljka televizije Pink, kako bi vodila novogodišnji kviz, a Jelena Golubović je u prvih desetak minuta pokazala da ima problem s njom, jer je odbila da priča s novinarkom.

- Ja s tobom neću da razgovaram. Mi smo zarvšile onda kada nisi želela da mi dopustiš da pozdravim moje šampione - poručila je učesnica ovog rijalitija.

Odmah nakon toga je usledio blok reklama, a nakon njih Jelena je izvređala mladu voditeljku.

- Ti si glupa. Ti si najgluplja od svih voditeljki koje su dolazile. Najgluplja si i stojim iza toga - uralala je Jelena, a ostali učesnici su je smirivali.

Printskrin: TV Pink

Ipak, voditeljka se pokazala profesionalno i nije želela da nastavi raspravu, a kviz je prekinut.

Poznato je da ispred voditelja stoji produkcija, tako da Jelenu za ovo ponašanje očekuje kazna, a njen postupak su svi oštro osudili, čak i njena drugarica Saška Karan.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    28. decembar 2017 | 21:34

    U tom ugovoru sigurno ne pise da ne sme voditeljki da kaze da je glupa! Nije prekrsila ni jedno pravilo. Nije vredjala na rasnoj osnovi sto neki jesu pa su jos tamo. Nije fizicki nikog ugrozila...tako da nema osnova za bilo kakvu kaznu. Sledece ugovore neka prosire i na pristrasne voditelje.A vi sto bi diskvalifikaciju bolje da ste je trazili za prave nasilnike!

  • Sampinjoni

    28. decembar 2017 | 21:09

    Napolje je izbacite pa neka pozdravlja uzivo sampinjjone. Strasno da ovako napadne devojku koja je placena za to bas nju briga i za nju i sampinjoncice njene kao i sve tamo.A preterala je vise sve mere.

  • Iju

    28. decembar 2017 | 20:52

    Ko ovoj dozvoljava ovako da se ponasa,da je bilo ko drugi i nesto manje uradio bio bi debelo kaznjen,bruka,ej,akademski gradjanin,zena koja mase nekim diplomama,a osnovnu kulturu nema...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA