Luna se rasplakala, Sloba dobio seksi gaće, Kija skakala od sreće, Divna se postidela... Zadrugarima stigli NOVOGODIŠNJI POKLONI! (VIDEO)

Deda Mraz je poslednjeg dana 2017. godine ispod jelke ostavio zadrugarima novogodišnje poklone od porodica

  • 8

Učesnicima "Zadruge" Deda Mraz je danas doneo poklonje njihovih porodica, a kada su ih otvorili neki su se rasplakali, dok su neki skakali od sreće.

Slobu pitali šta mu je poklonila žena, on pitao KOJA žena, a evo kako su na to reagovale Luna i Kija! (VIDEO)

Prva je poklon otvorila Kija, koja je dobila novogodišnji džemper, papuče, mantil, čarape i čizme.

Printskrin: TV Pink

Luna Đogani se rasplakala kada je videla šta su joj poslali u paketiću, a u pitanju je jastuk sa fotografijom njenih sestara i psom.

- Ovo mi je najlepši poklon od svih stvari koje sam dobila za četiri meseca. Ovu su mi najbitnije osobe na celom svetu. Čestitam svojoj tetki što je trudna. Znam da je puno to želela. Volim vas najviše, ovo (jastuk) će biti pored mene do kraja - rekla je Luna u suzama.

Printskrin: TV Pink

Slobi je u pronalaženju paketa i otvaranju pomogla Kija, još uvek njegova zakonita supruga. Dobio je džemper, kačket, trenerku, patike, ali i donji veš koji je pred svima pokazao.

Printskrin: TV Pink

Divna je dobila seksi donji veš, Maca parfem od anonimnog obožavaoca, Miki džemper za njegovu Žutu, a Dragica i Nikola ostali su bez poklona, jer za njih ništa nije stiglo.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte kako je izgledao Deda Mrazov dolazak i kako su ukućani reagovali dok su otvarali poklone, kao i šta su sve dobili:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA