Ovako je ruski komentator pratio polufinale protiv Srbije: Vikao posle trojke Šveda, a onda ga je utišao Bogdan Bogdanović! (VIDEO)

Nije bilo svejedno komentatoru da prati kako njegov tim gubi bitku za finale, ali je na kraju sportski čestitao

  • 5

Košarkaši Srbije će se boriti za zlato na Eurobasketu, nakon što su u polufinalu savladali Rusiju sa 87:79 posle velike borbe i donekle dramatične završnice, koju je rešio Bogdan Bogdanović hladnokrvnim koševima u poslednjoj četvrtini.

>>> KRVARIMO BURAZERU ZA OVU SRBIJU: Nema jačeg klipa na planeti trenutno od ovog iz svlačionice košarkaša (VIDEO)

Rusi su nošeni fenomenalnim Švedom, koji je postigao 33 poena uspeli da se vrate u meč u samoj završnici, iako je Srbija imala i 15 poena prednosti i kontrolisala meč do poslednje deonice.

Ruski komentator bio je u transu kada je Šved pogodio trojku kojom su se Rusi na 4 minuta pre kraja približili na svega dva poena razlike, međutim, ubrzo je usledio odgovor Srba, a pre svega najboljeg igrača našeg tima Bogdana Bogdanovića, koji je preuzeo odgovornost i uzeo nekoliko teških šuteva koje je pogodio.

Tada je i euforija kod ruskog komentatora splasnula i samo je tiho komentarisao ''pogledajte kako pogađa Bogdanović''.

Na kraju je i sam ruski komentator priznao da jedino Šved iskače u ruskoj reprezentaciji, i da je nedovoljno dobiti Srbiju sa jednim ekstra kvalitetnim igračem, i istakao je da se sada njihov tim okreće meču za treće mesto protiv Španije.

Pogledajte video. Sama završnica, kada Rusi počnu da tope prednost počinje od 8.16:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    16. septembar 2017 | 10:36

    Bravoooo za Srbiju a cestitke i Rusiji za fer utakmicu

  • 323

    16. septembar 2017 | 11:53

    Gledam na miru snimak akcija i koseva. Ovo je bila veoma kvalitetna utakmica. Strasno, sve smo mogli da vidimo. Bravo momci, pametna igra i zasluzeno finale. Svi igraju kosarku ali Srbija...vec znate.

  • Живковиц Живко

    16. septembar 2017 | 16:33

    Сви играју кошарку; СРБИ ПОБЕЂУЈУ! АМИН!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA