Opasna tuča zakazana u Beogradu: CFL 3 dovodi najjače fajtere! (FOTO) (VIDEO)

Treći po redu kvalifikacioni Collision fightin league biće održan 3. juna u Štark Areni

  • 1

Zoran Grozdanić, Bojan Gajić, Marina Spasić, Duško Todorović i Stefan Negucić svi do jednog vrhunski borci, braniće boje Srbije na predstojećem Collision fighting league 3 turniru 3. juna u Štark Areni. Brutalni treninzi su u toku a borci se slažu da jedva čekaju da pred domaćom publikom pokažu i dokažu svoj napredak i kvalitet koji poseduju.

>>> Saznajte sve o prelepoj kik bokserki Marini Spasić! (VIDEO)

U glavnom delu večeri za titulu najboljeg boriće se četiri boraca u kategoriji do 80 kg. Srbiju će na ovom delu turnira predstavljati dobro poznat Zoran Grozdanić.

Foto: Promo

Šta Grozdanić ume i zna, publika je imala prilike da se uveri na prošlogodišnjem CFL-u, kada je savladao Enfusion borca Michala Helbicha iz Slovačke. Ovoga puta od osvajanja trofeja deliće ga dve pobede.

Prvi na Grozdanićevom putu ka finalu je Austrijanac Markus Ehrenhofer. Nezgodan i iskusan borac sa veoma dobrim rezultatima, od ukupno 23 borbe ima 19 pobeda od čega 6 nokautom.

Sa druge strane za mesto u finalu boriće se i Azerbejdžanac Ziya Bayramov protiv Turčina Evrima Sam Karagoza. Oba borca su veoma kvalitetna i važe za one koji imaju jake i atraktivne mečeve.

Foto: Promo

Koji će od ove četvorice šampiona osvojiti turnir i dobiti šansu da se nađe na završnom turniru, saznaćemo 03. juna u Štark Areni. Pored turnira četvorice do 80 kg u glavnom delu večeri organizovaće se još dve borbe po K-1 pravilima.

Turnir će, pored glavnog medijskog sponzora TV Pink, prenositi i televizije iz Evrope.

Foto: Promo
Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA