≫ 

Pogledajte kako su Iliev i Pantić reagovali kada je Zvezda izvukla CSKA: Partizanov novinar je samo minut ranije rekao da bi nagrabusili protiv Armejaca (VIDEO)

Sportski direktor crno-belih i novinar Partizan TV-a ispratili su uživo izvlačenje parova šesnaestine finala Lige Evrope

  • 58

Partizan je objavio snimak kako je izgledalo uživo praćenje žreba u Humskoj od strane sportskog direktora Ivice Ilieva i novinara TV Partizan Željka Pantića.

Crno-beli su, može se reći, imali sreće na žrebu i izvukli su Viktoriju iz Plzenja, dok je Zvezda dobila na papiru težeg rivala - CSKA iz Moskve.

Upravo je taj tim novinar Partizana želeo da izbegne i neposredno pre nego što je izvučena Zvezdina kuglica naglasio je to.

- Mi možemo praktično da nagrabusimo samo još sa CSKA, to je jedan od preostalih timova koji bi nas stavili u nezgodnu poziciju - rekao je Pantić priželjkujući da Armejci zaobiđu Partizan na žrebu.

Ubrzo nakon toga izvučena je ceduljica sa imenom Crvene zvezde. Usledila je tišina, da bi potom za Zvezdinog rivala bio izvučen upravo tim CSKA.

Iliev se trudio da ne pokaže nikakvu reakciju, dok je Pantić samo ponovio da je to smrtno ozbiljan tim i da bi Partizanu bilo teško da ga je žreb spojio sa CSKA.

Brzo posle toga izvučen je i Partizan, a zatim i njegov rival Viktorija Plzenj.

- Ozbiljan tim, težak protivnik, češki šampion. Oni su generalno dominantni, najmoćniji tim češke u poslednjih 10 godina - rekao je Iliev, a onda se nadovezao Pantić istakavši da je to ozbiljniji tim od Sparte iz Praga, koju je Zvezda eliminisala u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

- Svi znamo da je teško igrati proitiv tih ekipa - istakao je Iliev, da bi novinar TV Partizan ipak rekao da je srećan žrebom, jer je bolje igrati sa Viktorijom nego sa Arsenalom, Milanom, Atletikom Madridom...

- Očekuje nas težak dvomeč, bolje je naravno izvući nekoga ko ti daje veće šanse na papiru za prolaz, kao recimo Arsenal i Atletiko Madrid. Mi ovde imamo nadu da smo egal, možda i ne, jer oni ulažu mnogo - zaključio je Iliev.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    11. decembar 2017 | 18:47

    Razmišljajte o pojačanjima, bez novih kvalitetnih igrača teško.

  • Sun

    11. decembar 2017 | 18:44

    Samo im je Zvezda u glavi..cccccc

  • P.S

    11. decembar 2017 | 18:34

    Samo partizan moze da ima novinara kao sto je ovaj indijanac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA