≫ 

I u Zvezdi su bili u čudu kako je izgledala konferencija na stadionu Partizana posle večitog derbija (VIDEO)

Dvojica trenera nisu zajedno izašli pred novinare

  • 28

Da li su u pitanju neka nova pravila kada je u pitanju konferencija posle večitog derbija ne znamo, elem, ova posle 156. duela Partizana i Crvene zvezde bila je i te kako specifična.

Dok su novinari očekivali potparola Partizana i trenere oba tima, ipsred njih su se pojavili samo šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević i potparol Zvezde Miljan Milošević.

>>> Ožegović utučen posle derbija: Jako mi je teško da pričam, već sam video pobedu! (VIDEO)

>>> Pogledajte istorijski penal za Partizan na derbiju: Nerealno šta se sve dešavalo dok nije izveden! (VIDEO)

- Eto, ovde se nešto u međuvremeno promenilo. Mi smo ovde sami, tako da ću ja voditi ovaj deo konferencije - rekao je Milošević.

Zatim je reč dao Milojeviću koji je izneo viđenje utakmice.

Foto: A. Nalbantjan

- Dva detalja koja su mogla da odluče utakmicu su naša šansa u 30. minutu kada je Stojković odbranio šut Pešiću. Eventualan gol je mogao da promeni tok utakmice. Takođe, tu je i ona Ožegovićeva prilika. Da je dao gol, bilo bi jako teško da se vratimo.

Zvezdin trener nije želeo da otkrije koliko je (ne)zadovoljan nakon današnje utakmice.

- Nije bitno da li sam zadovoljan ili nisam, završena je polusezona, igramo od 10. juna i momci su zaslužili da se odmore. Nikada nisam zadovoljan, ni kada pobedimo nisam 100% zadovoljan - rekao je Milojević posle utakmice:

- Bila je tvrda, borbena utakmica, mnogo više nego što je bila tehnički kvalitetna. Svaki derbi je ovakav, važnost je velika, a igrači su umorni. Čestitao bih svojim igračima na mnogim teškim stvarima koje smo do sada uradili. Napravićemo analizu cele jeseni, odmorićemo se, i čekaju nas pripreme i novi izazovi - zaključio je Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papilon

    13. decembar 2017 | 21:56

    Verovatno su svi bili u transu od radosti, pa zaboravili na konferenciju, nije mala stvar odigrati nereseno sa Evropskim i Svetskim prvakom.

  • UŠATI i mali partizai

    13. decembar 2017 | 23:29

    Dobiše penal nezasluženo, vulićević je dva puta trebao da dobije crveni karton, a Pešič da da dva gola.... i tako se ovi mali provukoše. Nastavi Miloje sa svojom filozofijom i imamo sigurnu pobedu protivu mafije fss i daleko ćemo da dođemo u Evropi!

  • Totalno nebitan lik -CZV-

    13. decembar 2017 | 23:12

    Vi takozvane delije sto pljujete svakoga, pa čak i čoveka koji nas je uveo u evropu i plus smo prosli grupnu fazu, plus imamo 9 boda prednosti, plus smo dali najviše a prilili najmanje golova sram da vas bude, ZVEZDA posle toliko godina ima igru i super sastavljen tim i vama sada ni to ne odgovara, ajde lepo na jug pa navijajte za Partizan, kad vas molim.. SRAMOTA OD VAS!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA