≫ 

Stojković otkrio šta je rekao Sumi pre penala: Da li su ove reči dodatno motivisale najskuplje pojačanje Partizana? (VIDEO)

Golman crno-belih dao najbolji mogući motiv svom saigraču pre nego što je izveo istorijski penal

  • 16

Fudbaleri Partizana su posle 22 godine doživeli da im se svira penal na derbiju, ali nisu uspeli da p0bede i Zvezda je golom Ričmonda Boaćija došla do izjednačenja. Nije bilo lako u tom trenutku izvođaču, koji je imao neviđen pritisak da postigne gol posle toliko godina čekanja penala.

>>> Pogledajte istorijski penal za Partizan na derbiju: Nerealno šta se sve dešavalo dok nije izveden! (VIDEO)

Odgovornost je preuzeo Sejduba Suma, najskuplje plaćeni igrač u istoriji Partizana. Na njega je pre izvođenja krenuo žestok pritisak i ''treš tok'' od strane igrača Zvezde, a posebno Aleksandra Pešića, dok je savet i umirujuće reči iz Partizana pokušao da mu podeli Vladimir Stojković.

>>> UZNEMIRUJUĆE: Četiri krvave fotografije koje najbolje ilustruju šta se događalo na Jugu tokom tuče Grobara na derbiju!

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

On je dotrčao preko čitavog terena kako bi savetovao Sumu pre nego što je uputio šut ka golu Borjana. Otkrio nam je i šta mu je tačno rekao.

- Rekao sam mu, drugar, 2 miliona ljudi će te voleti, ako daš gol, pokaži to i voleće te 2 miliona ljudi, to je to - otkrio je Stojković, koji je istakao i da je imao osećaj da mu Zvezda neće dati gol čak i da je dobila tri penala.

- Osećao sam kao da sam odbranio tri zicera i da mi ne bi dali gol i da su imali tri penala, ali... Lopta je prošla nekako, nisam je ni video. Krivo mi je što je ovako. Pokazali smo kako se bori za Partizan. Prednost je velika, ali ne i nedostižna - istakao je Stojković.

Pogledajte i njegove utiske posle meča:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahahahahahaha

    13. decembar 2017 | 23:25

    Cuj Mustafu, dva miliona?! Hahahahahah. Koja komedija sa ovim Patlidzancima.

  • SRBIJA

    14. decembar 2017 | 00:30

    Da je promasio volelo bi ga 20mil!!!

  • Proka

    13. decembar 2017 | 23:35

    Kako je on tuzan lik svestan male sredine u kojoj skonča karijeru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA