Srbin srušio Seltik posle 69 utakmica: Bio je na probi u Zvezdi, ali su ga papiri sprečili da zaigra za crveno - bele (VIDEO)

Manuel Milinković dvostruki strelac u pobedi Hartsa nad Seltikom

  • 7

Svakoj seriji dođe kraj! Od maja 2016. godine, Seltik nije osetio gorčinu poraza u domaćem prvenstvu, sve do 19. kola ovogodišnjeg šampionata. Na put Seltikove nepobedivosti stao je Harts, koji je na svom terenu slavio rezultatom 4:0.

Velikog udela u prekidu serije od 69 utakmica bez poraza, imao je i Srbin rođen u Francuskoj Manuel Milinković.

Trijumf domaćih najavio je 16-godišnji Hari Kokran golom u 26. minutu, da bi do kraja poluvremena Kajl Laferti, na asistenciju Milinkovića, udvostručio prednost Hartsa.

Drugi deo igre doneo je dva nova pogotka, oba u režiji igrača koji je u karijeri nastupao za Rad i beogradski BASK odakle je otišao u Italiju i zadužio opremu Rome.

Najpre je u 48. minutu savladao čuvara mreže Seltika Krega Gordona, da bi u 76. minutu stavio tačku na utakmicu i krunisao svoju i igru tima za prekid Seltikove serije posle 565 dana.

Zanimljivo je da je Manuel Milinković bio u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a zatim i na probi u seniorskom timu. Međutim, papiri su bili nepremostiva prepreka, pa 23-godišnji fudbaler nije završio na Marakani.

Preselio se u BASK odakle je otišao u Italiju.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AJVAR

    17. decembar 2017 | 17:44

    Koji papiri ? A otisao u RAD ?

  • Mican

    17. decembar 2017 | 18:42

    Najpre ce biti da roditelji nisu imali 30-40.000 eura da plate zna se vec kome da bi ostao na marakani,cuj papiri prepreka a kako onda ode u BASK kad su papiri problem

  • DENI

    18. decembar 2017 | 21:03

    Trebala je coveku viza da udje u srbiju,pa otisao lakse u veliku britaniju da igra,pametna covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA