Toliko će zarađivati da će vam biti potreban digitron: De Brujne potpisuje novi ugovor sa Sitijem, dobijaće sve duplo

Udarna igla "Građana" postaje duplo bogatija

  • 4

Mančester Siti će Kevinu De Brujneu ponuditi novi, mnogo izdašniji ugovor kako bi učvrstio postojeći i sprečio eventualne transfere u Real, Barselonu ili bilo koji drugi klub, čak i u slučaju neke astronomske ponude.

Pre tri godine stigao za 16 miliona, sada prelazi da brani u PSŽ za 100!

De Brujneu baš prija Ostrvska klima, igra u životnoj formi i uz Davida Silvu predstavlja najveću opasnost po svoje rivale. Kako stvari toje, on će u Novu godinu ući sa osveženim ugovorom, što u prevodu znači - duplo bogatiji!

Njegov trenutni ugovor ističe 2021. godine i po njemu zarađuje oko 115.000 funti nedeljno, što je izgleda malo i njemu i čelnicima kluba koji žele da ga po svaku cenu zadrže. Baš iz tog razloga, u Sitiju žele saradnju na 6 godina i nude Belgijancu zaradu od 225.000 evra za svakih sedam dana provedenih u klubu.

Koliko je ovo mnogo novca, shvatamo kada ove brojke pretvorimo u naše dinare. Tako dolazimo do cifre po kojoj će Belgijanac svakog sata zarađivati 160.714 dinara, 3.857.143 dnevno, 27 miliona dinara nedeljno i neverovatnih 108 miliona dinara mesečno.... i tako barem sledećih 6 godina koliko mu je zagarantovan ostanak u plavom delu Mančestera. 

Da podsetimo, De Brujne je u Mančester Siti došao u avgustu 2015. godine iz Volfsburga za 80 miliona evra, a prethodno je igrao za Genk, Čelsi i Verder.

Ovo su neki od njegovih najboljih poteza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    19. decembar 2017 | 13:18

    Dal je srecni od mene sa prosecnom platom, sreca se ne meri parama!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA