≫ 

Šta nije u redu sa početkom svake Zvezdine evropske utakmice? Pogledajte fotku? I za sada, ovaj ritual uspeva

On jednostavno mora da završi šta ima, da bi se pridružio na slikanju

  • 33

Zvezdina polusezona iz snova možda ima i skriveni ritual koji ju je gurao i kada je bilo najteže.

O njemu će se više pričati verovatno kasnije, kad se bude podvukla crta i videlo koliko je uspešno to što uoči početka svake evropske utakmice radi Milan Borjan, čuvar mreže crveno-belih.

Baš na današnji dan, Svetog Nikolu, krsnu slavu Borjanovu i sveca kojeg Zvezdin golman ima istetoviranog na desnoj ruci imate priliku da se upoznate sa neobičnom tradicijom koju praktikuje baš u trenucima dok se ekipa sprema za oficijelno slikanje.

Pogledajte, svaki put na poziranju, igrači zovu Borjana da im se pridruži dok on u trenutku "ima pametnija posla". Pokušava uz pomoć člana stručnog štaba da namesti rukavice.

"Čekaj Borjana", "Ajde Boki"... samo su neki od uzvika igrača dok poziraju neuspešno pred fotogafima, čekajući broj 82 da im se pridruži.

Tek onda, naknadno se prodružuje ekipi i staje da se napravi fotka, zvanična za uvod u utakmicu.

Kažu da najbolje stvari u životu dolaze kasno, možda zato i najbolji golman dolazi kasno na Zvezdino fotkanje pred svaki meč. Igračima očigledno ne smeta, pogotovo ako se niz evropskih uspeha nastavi.

Na snimku ispod možete videti svaki početak utakmice u grupnoj fazi Lige Evrope. Borjan što se tiče svog rituala nijednom nije kiksnuo. :)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA