Stvara se osnova za evropsku Zvezdu i višegodišnju dominaciju: Direktor Gasproma najavio novi ugovor sa crveno-belima!

Aleksandar Djukov najavio je da će ugovor biti potpisan i čestitao je klubu sa Marakane na uspehu u Evropi

  • 39

Crvena zvezda je ove sezone konačno posle 10 godina obezbedila proleće u Evropi, a zatim i obezbedila proleće u evropskom takmičenju, što se nije desilo poslednjih 25 godina.

Odlične partije u Evropi, kao i u prevenstvu, gde crveno-beli imaju 9 bodova prednosti, omogućili su klubu sa Marakane dobru početnu poziciju za pregovore sa sponzorima.

Ono što za Zvezdu predstavlja sjajnu vest, jeste najava generalnog direktora kompanije Gaspronjeft Aleksadnra Djukova, da će sa Zvezdom biti produžen ugovor.

Ruski gigant godinama je glavni sponzor crveno-belih, čak i u periodu kada je klub prolazio kroz najteže trenutke u istoriji, kada je preživljavao bukvalno samo zahvaljujući novcu od Gasproma.

Sada, nakon uspeha Zvezde u Evropi i promovisanja kompanije u evropskim okvirima, nema sumnje da ugovor može biti samo jači, a to može samo da bude osnova za više godina, kako Zvezda redovno mogla da učestvuje u najjačim evropskim takmičenjima, kako ne bi čekala narednih 25 godina na novo evropsko proleće.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Mi već sedam godina ne samo da podržavamo profesionalni tim Crvena zvezda, već pomažemo i u vaspitavanju mladih talenata srpskog fudbala. To je najveće ulaganje u sport Srbije poslednjih godina.

- A za nas, imajući u vidu popularnost Zvezde u zemlji, to je i efikasan marketinški projekat. Nastavićemo saradnju sa Crvenom zvezdom. Češtitamo timu plasman u drugu fazu Lige Evrope i želimo mu uspeh u evropskim i domaćim takmičenjima - izjavio je Djukov u opširnom intervjuu za "Politiku".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    21. decembar 2017 | 17:46

    Realno oko Zvezde je uvek puno podrske.pa glodari na cetri tekme nemaju navijaca koliko mi na jednoj.tjst sa sve uvezenim navijacima.zato je gasprom video kome treba pomagati

  • Mikoyan

    21. decembar 2017 | 17:48

    Lepo kaže pesma ooooooooo zgazi ih sve!

  • Zoka bl

    21. decembar 2017 | 22:30

    To će biti onog dana kad ne bude PARTIZANA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA