≫ 

Na terenu majstori, ali za život nesposobni: Junajted slao čoveka da budi Pogbu za trening, drugima kupuje paste za zube?!

Neverovatne situacije sa mlađom gardom engleskog kluba

  • 3

Okruženi luksuzom i suvom ekskluzivom od života oko sebe, današnji fudbaleri su daleko od svakodnevnih obaveza "običnih smrtnika" kao što su odlasci u trgovinu, plaćanje računa i sličnih stvari. Čak i za takve sitnice angažuju druge, jer ne stiže se od silnih obaveza i putovanja koje nameće profi život fudbalera.

>>> Ima se, može se: Junajted iznajmio avion za let od 15 minuta?!

Mada, ima i onih koji idu toliko u krajnost da im je potpuno strano bilo šta što nema direktne veze sa fudbalom, da im klubovi angažuju ljude koje slobodno možemo nazvati pomoćnicima za život.

Takav je slučaj sa Mančester junajtedom, prepunog mladih zvezda koje baš i ne zanima mnogo toga sem trčanja za loptom i provoda.

Engleski mediji prenose da je Junajted nedavno morao da šalje čoveka iz stručnog štaba po Pola Pogbu, jer su bili zabrinuti što se ovaj ne pojavljuje na treningu. Na pozive nije odgovarao, ali s razlogom: spavao je.

Dešava se, uspavao se čovek.

Ipak, drugi slučaj o kojem pišu Englezi je frapantniji. Ljudi angažovani od strane kluba pojedinim igračima čak kupuju paste za zube, jer ovi zaboravljaju, mada pre će biti da ih totalno mrzi da se "maltretiraju" da odu u nabavku po sredstvo higijene.

Sve ove stiuacije do bola iritiraju starije igrače poput Ibrahimovića, Kerika i Janga koji su zatečeni nestvarnom količinom nezainteresovanosti i neodgovornosti kod mlađih saigrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne zaboravi junake sa Kosara

    23. decembar 2017 | 14:34

    Prevara veka od 100 miliona

  • čarls bronson

    23. decembar 2017 | 14:45

    Pa i njihovi iz uprave su ,pre par meseci , poslali skauta u Rejkjavik da snimi na prijateljskoj utakmici jednog igrača iz selekcije Islanda , ali nisu se raspitali gde se igra taj meč , a on se igrao kao promotivni u Kataru . Hajde što je Katar "malo" dalje , nego što je u suptotnom pravcu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA