≫ 

Detalj sa El Klasika koji je svima promakao: Pogledajte reakciju Mesija nakon što je napucao Ronalda u glavu! (VIDEO) (FOTO)

Još jedan dokaz da među najboljim igračima današnjice osim velikog rivalstva postoji i veliko uzajamno poštova

  • 5

Foto: Profimedia/Abaca

Lionel Mesi je u potpunosti obeležio El Klasiko u kome je Barsa demolirala Real na Kamp Nou sa 3:0, a jedan detalj posebno je izazvao pažnju fudbalske javnosti.

Poznato je kakvo rivalstvo vlada između najboljeg igrača Barse i najboljeg igrača Reala, pa je slobodan udarac u kojem je Mesi pogodio Ronalda u glavu bio jedna od glavnih tema El Klasika.

Mnogi su mislili da Argentinac to nije uradio slučajno, ali reakcija Mesija, koju mnogi nisu ni primetili ipak govori drugačije.

Mesi je prišao Ronaldu koji je imao bolnu grimasu na licu i držao se za glavu gde je pogođen, a nakon toga mu je pružio ruku i izvinio mu se.

Foto: Profimedia/Abaca

Iako mnogi, naročito mediji, pokušavaju da prikažu da među njima vlada netrpeljivost, i Ronaldo i Mesi uvek sa velikim uvažavanjem pričaju jedan od drugom. Postoji veliki rivalitet, ali i veliko uzajamno poštovanje među njima.

Pogledajte i slobodan udarac kada je Mesi pogodio Ronalda u glavu, kao i njegovu reakciju nakon toga:

I tokom El Klasika se to poštovanje moglo videti, o čemu svedoče i priložene fotografije:

Foto: AP/Tanjug

Foto: Guliver/Gonzalo Arroyo Moreno

Foto: Guliver/Gonzalo Arroyo Moreno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA