Vojvodina promovisala novog trenera: Dobio sam garancije da ćemo se boriti sa Zvezdom i Partizanom za titulu!

Ilija Stolica najavljuje furioznu sledeću sezonu, a na kraju ove očekuje Evropu

  • 7

Novi trener Vojvodine Ilija Stolica izjavio je da je došao u Novi Sad kako bi u budućnosti napravio ekipu koja bi se borila sa Crvenom zvezdom i Partizanom za titulu prvaka Srbije.

Stolica je danas zvanično predstavljen u Sportskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku sa potpisom ugovora do leta 2019. godine.

>>> Prvi dekolte srpskog fudbala: Kad je Vošina lepotica obukla klupski kupaći, svi su gledali u nju (FOTO)

- Čast mi je i zadovoljstvo što sam došao u Vojvodini. Svi znaju koliku tradiciju ima ovaj klub, šmek, poznatu omladinsku školu. Svestan sam šta se dešavalo poslednjih godina u Vojvodini, koja nisu bila u skladu renomea kluba. Najvažnije mi je što ću imati potpunu samostalnost i autonomiju u radu - rekao je Stolica na promociji.

Printskrin: Youtube/Sportnetwork TV

Prema njegovim rečima Vojvodina ne zaslužuje da bude na osmom mestu na tabeli Superlige, na kojem je završila prvi deo sezone.

- Vojvodina mora da izbori Evropu, za to su nam potrebna pojačanja. Dobio sam garancije da će finansijska situacija da se stabilizuje. Nadam se da neću doživeti kao što sam u Voždovcu, moramo da se izborimo sa anomalijama u srpskom fudbalu.

Kako je naglasio, Vojvodina mora da bude u vrhu srpskog fudbala pored Partizana i Crvene zvezde.

- Dobio sam garancije i da postoji ambicija, da će u narednoj godini Vojvodina biti na megdanu Zvezdi i Partizana za titulu. Imamo odlične uslove za rad, jaku omladinsku školu, navijače. Potrebna je "sveža krv'' - kaže doskorašnji trener Voždovca.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    25. decembar 2017 | 14:52

    Od koga garancije ? Politike ?

  • Popaj

    25. decembar 2017 | 17:37

    I ti si mi neki trener kad vjerujes svakom vrabcu na grani...dobio si ti obecanje da ces se boriti za titulu sa Zvezdom to nemoze ni Partldjan a kamoli raspali tamo neki klub iz Novog Sada...pobjeces ti prije nego sto ugrijes klupu..

  • Ckalja

    25. decembar 2017 | 15:34

    E a najzanimljivije je to sto ovaj borac koi nije hteo da se bori sa veternjacama, predstavjen je u Veterniku :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA