Boaćiju posle odlične polusezone stiglo priznanje iz Gane!

Napadač Zvezde izabran u idealni tim svoje zemlje i može da osvoji glavnu nagradu

  • 11

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći uvrsten je u idealni tim Gane i uz Tomasa Partija glavni je kandidat da osvoji nagradu za najboljeg fudbalera te zemlje u 2017. godini.

U obrazloženju sajta "Ghana sočer" navodi se da je glavni kriterijum kod napadača gol-učinak, a Boaći ih je dao čak 38 u dresu crveno-belih i zato će se boriti sa Partijem za glavno priznanje.

- Odličnim partijama u Zvezdi vratio se u reprezentaciju Gane i odmah postigao dva gola protiv Konga. Izgleda kao jedini naslednik legendarnog Asamoe Ðana - navodi se u tekstu.

Idealnih 11 u Gani: Ričard Ofori (Maritcburg), Harison Aful (Kolumbus), Tomas Abej (Harts of Ouk), Kasim Nuhu Adams (Jang Bojs), Žozef Atamah Larvej (Basakšehir), Tomas Parti (Atletiko Madrid), Kristijan Acu (Njukasl), Vinful Kobina (Hart of Ouk), Ričmond Boaći (Crvena zvezda), Isak Tvum (AIK) i Albert Adomah (Aston Vila).

Boaći je odličnim partijama skrenuo pažnju brojnih inostranih klubova, pa se sve više dovodi u vezu sa odlaskom u Ren, Vest Bromvič Albion, Anderleht, Rusiju i u Kinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA