≫ 

Navijači Totenhema hoće meč sa Zvezdom u Bunjinu čast! Dirnuće vas šta su sve još Englezi rekli o legendi crveno-belih (VIDEO)

Znali su da cene Bunju u Londonu

  • 9

Goran Bunjevčević ostavio je trag u Totenhemu, za koji je igrao od 2001. do 2006. godine. Zato je vest o njegovoj smrti pogodila mnoge koji ga po dobrom pamte u Londonu.

Bunjevčević je došao u tabor Pevca leta 2001. za 1.400.000 funti, i to kao zamena za Sola Kembela. Imao je nesreću da rano doživi frakturu jagodične kosti, to ga je odvojilo od terena do kraja sezone, ali je kasnije pokazao sve što ga je celog života krasilo.

Pisao je Bunja i istoriju derbija Foto: MN Press

Mirnoću, inteligenciju, svestranost zbog koje ga je Glen Hodl vrteo na pozicijama od štopera do levog krila, ali nisu ga samo zbog igara voleli, već zbog onog ljudskog i neposrednog koje je Bunja na svakom koraku ispoljavao.

Slavlje podviga protiv Lestera Foto: MN Press

- Duboko smo rastuženi vešću da je preminuo naš bivši igrač Goran Bunjevčević. Misli svih u klubu su sa njegovom porodicom i prijateljima u ovom ekstremno teškom momentu - objavio je Totenhem, ispod čega je krenula lavina emotivnih komentara, očigledno malo starijih navijača koji pamte Bunjevčevićev boravak u klubu.

- Da li postoji šansa da se odigra memorijalni meč sa Crvenom zvezdom i da se novac donira Bunjinoj porodici? Veoma divna i ljubazna osoba, pre svega lider na terenu.

- Prava klasa od čoveka, sećam se kako je elokventno pričao o svim problemima sa kojima se Srbija suočavala. Počivaj u miru, Bunji.

- Potpuno sam šokiran, sreo sam ga jednom na treningu i bio sam zadivljen koliko je prijatan, izdvojio je vreme da popriča sa mnom i mojim prijateljima, nikada to neću zaboraviti, 45 i nisu neke godine...

Lepi dani u dresu Pevaca Foto: Guliver/Alex Livesey/Getty Images

- Sećam se Kup meča gde smo igrali haotično i trebalo je rano da napravimo taktičku izmenu, a to je podrazumevalo da Goran izađe prerano. Mnogi bi se nadurili, Goran je samo istrčao što je brže moguće, kako bi tim imao vreme da preokrene. Ljudina!

Vest su brzo preneli engleski mediji, a reči saučešća uputio je i Robi Kin, koji je Bunjevčeviću bio saigrač od 2002. do 2006.

VIDEO - Savo Milošević po sletanju u Beograd: Jako mi je teško da pričam, preminuo je Goran Bunjevčević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    29. jun 2018 | 11:09

    Valjalo bi da ispostujemo coveka i da se zakaze prijateljska zvezda totinhem u cast Goranu Pocivaj u miru

  • pedja

    29. jun 2018 | 11:24

    saucesce porodici bio je veliki covjek i igrac SLAVA MU delije iz PRIJEDORA

  • Mrmot

    29. jun 2018 | 08:31

    Kako i obično, drugi nas cene i više poštuju. Svaka im čast, šta reći, kultura.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA