≫ 

Duško Vujošević odgovorio na prozivke: Bivšem prijatelju Dodiku želim...

Legenda crno-belih nije bila imuna na prozivke Milorada Dodika

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik bio je ljut na Duška Vujoševića zbog izjave da je Srbija najveći krivac za rat na prostorima SFRJ.

- Naravno, razočaran sam i na ljudski, ali i na svaki drugi način. Ako je ikada trebalo da se prestane da se bavi košarkom, to je sad. Ne želim mu ništa loše, ali zašto je, da bi održao svoju bednu i podaničku poziciju u Sarajevu, kazao tako nešto? Nakon te izjave za mene je diskvalifikovan za ceo život - rekao je Dodik aludirajući na intervju Vujoševića za Nedeljnik.

Vujošević je poručio da stoji iza svake reči, ali i da su njegove izjave pogrešno protumačene.

>>>Prepelič nije zaboravio Vujoševića: Svađao sam se sa Duletom, ali sam od njega mnogo naučio!

>>>On je diskvalifikovan za mene za ceo život: Dodik zagrmeo zbog izjave Duška Vujoševića

- Rekao sam, za početak građanskog rata, a nije izbegnut, nešto veću krivicu od ostalih ima Srbija. Jer je kontrolisala vojsku, jer najviše stanovnika ima. To je moje mišljenje. Po nekoj gradaciji tu je Hrvatska, pa po žrtvama Bosna. Bosna je ispala najveća žrtva toga - rekao je Vujošević za N1.

On je bio prijatelj sa Dodikom, koji je bio i povezan sa KK Partizan, dok su crno-beli sarađivali sa Igokeom.

Foto: Marko Todorović

- Iz tog prijateljstva nismo delili političke stavove. Oko nekih stvari smo se svađali. On neke izjave mora da daje kao političar. On je čovek prema kome sam osećao određenu emociju. Mislim da je i on prema meni. Osetio sam da se njemu ne sviđa što sam došao u Bosnu. Nije se javio. Neke izjave njegovog sina, znao sam da on stoji iza toga. Imao sam rezervu, jer on vodi izjavu o jednom entitetu. Ja moram da vodim računa o tri entiteta na toj funkciji - ispričao je Vujošević.

- Bez argumenta da me napada - govori u šta se on pretvorio. Nemam nameru da se svađam, ali me ne interesuje šta priča i misli, jer ne potpada pod ljude koji su mi dragi i do čijeg mišljenja mi je stalo. Što se tiče mog bivšeg prijatelja Dodika, želim mu sve najbolje i neka do kraja života ostane na vlasti. Do toga mu je jako stalo - dodao je Vujošević.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka bl

    19. oktobar 2017 | 10:58

    Ko te nagovori da uopšte komentarišeš rat i vojsku. Radi svoj posao i to komentariši. U pravu su ljudi što te kritikuju.

  • Tamo Vamo

    19. oktobar 2017 | 10:29

    Kada radiš u Sarajevu pljuješ beograd...kada radiš u beogradu pljujes Sarajevo...živiš u podgorici a lječiš se na vma...Crnogorac

  • DZENANOMEROVIC

    19. oktobar 2017 | 12:10

    Ajd Dule ne lupendraj, dok si bio trener Partizana glumio si velikog Srbina a sad si kao neki kriticar Srba i zalis ostale. Sto bi se reklo u narodu piskis kako vetar duva t.j. obicni poltron, sram te bilo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA