≫ 

Sekund je falio da huligani Kelna ostanu bez glavne zastave: Delija im se ušunjao kroz kanal, a onda je opalio kaišem po vođama Nemaca! (VIDEO)

Nepažnja navijača nemačke ekipe pre početka meča mogla je skupo da ih košta u Beogradu

  • 19
Printskrin: Youtube/Butasport.rs

Navijači Kelna su došli u Beograd da ostave utisak i da se o njima priča među svetskom ultra scenom. I uspeli su. Bili su primećeni, ali će ih svi pamtiti po divljanju i sramnom ponašanju, zbog kojeg su ih žestoko osudili i nemački mediji.

Na kraju su i dobili salvu žestokih prozivki kada je meč završen od strane Delija, a malo je falilo i da dožive najveće moguće poniženje i da im jedna od glavnih huliganskih grupa ''Boyz'' bude ugašena.

>>> Paralisalo ih je Deutsche schweine, zanemeli su, buljili u Delije: Snimali smo ultrase Kelna kod nikad jačeg dozivanja Severa i Juga (VIDEO)

Naime, dok su se trudili da pre utakmice prikažu sav repertoar koji imaju, kada su svi okrenuli leđa i krenuli da skaču i pevaju, jedan navijač Zvezde se ušunjao sa juga kroz kanal Marakne u nameri da otme jednu od zastava navijača Kelna.

Baš su Bojsi stavili svoju zastavu najbliže njemu, ali je u trenucima dok je išao ka navijačima jedan redar se zaleteo ka ogradi i verovatno dao signal Nemačkim navijačima da se nešto dešava ispod njihove tribine.

Tada su i primetili navijača Zvezde, kome je faktički sekund falio da dohvati zastavu pre nego što su su vođe navijača Kelna podigli zastavu da ne može da je dohvati.

Zvezdin navijač se nije na tome zaustavio. Imao je spreman kaiš, i raspalio je njime po huliganima Kelna koji su bili u prvim redovima, a zatim otišao ka svojoj tribini jer su se policajci spremili da reaguju.

Navijači Kelna su želeli da uzvrate udarac nakon pokušaja otimanja zastave, pa su se neki od njih i zaleteli ka Delijama i spustili u kanal, ali su na kraju ipak odustali i nisu odmakli dalje od svoje tribine.

Pogledajte i njihovu reakciju:

Pogledajte i kompilaciju čitavog gostovanja Kelnovih ultrasa, koji su divljali kao niko pre toga na Marakani:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    8. decembar 2017 | 20:12

    Steta sto nije uspelo!

  • vucko

    8. decembar 2017 | 17:22

    Kao i uvek gurbeti pacovi probali na mufte pa ce posle da se hvale kao uzeli smo zastavu....

  • Rogozin

    8. decembar 2017 | 15:30

    E sto nisu dosli do tribine sa Delijama, prosli preko njih kao FAP preko zabe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA