Navijači uživo objasnili kako se unosi pirotehnika u studio: Voditelj u čudu posmatrao paljenje baklji pred kamerama (VIDEO)

Dvojica navijača u Tunisu izveli neočekivan potez u televizijskom studiju

  • 7

Ekstremni navijači su širom sveta rasprostranjena pojava. Borba sa huliganima je nešto o čemu se mnogo priča, ali utisak je, malo radi. Mnoge zemlje muku muče sa najvatrenijim pristalicama, a najsvežiji i nama najbliži primer su nesumnjivo incidenti na poslednjem 156. večitom derbiju.

Jedno od omiljenih navijačkih sredstava su svakako baklje. Često smo svedoci velikog broja pirotehnike na stadionima, a pitanje koje se najčešće može čuti - "Kako su uneli toliko baklji"?

Televizijska stanica u Tunisu je ugostila dvojicu navijača kako bi razgovarali, između ostalog i na tu temu. Poslednjih godina na afričkom kontinentu, ultras scena je poprimila nove oblike, pa su neredi i bakljade sastavni deo mečeva.

Kako bi saznao nešto više o tome, voditelj je maskirane navijače upitao to čuveno, gore pomenuto pitanje. Međutim, navijači nisu bili raspoloženi da pričaju na tu temu.

- Postoji određena linija koju mediji ne bi trebalo da prelaze - glasio je odgovor momaka sa fantomkama.

Da bi malo pojasnili i približili situaciju, dvojica navijača su se odlučila na prilično neočekivan potez.

- Vi imate obezbeđenje i mnoge detektore, ovde na ulazu u studio, jel tako? - upitali su gosti zbunjenog voditelja koji je odgovorio potvrdno.

Odmah nakon toga, navijači su demonstrirali veštinu unošenja pirotehničkih sredstava i u studiju zapalili dve baklje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar.M

    17. decembar 2017 | 15:09

    Nista se ne unosi vec huligane sve ceka na svojim delovima tribina ispod stolica i zbog toga klubovi treba zestoko da se sankcionisu . Kakva je svrha pretresa na kapijama kad je neko pre utakmice dozvolio i uneo sve to na tribine ?

  • Tigar

    17. decembar 2017 | 21:53

    Sve I'm je kupljeno I ostavljeno ispod stolica,na ulazu je obezbedjenje redari koji vrse pretres uz pomoc policije da nedaj boze neko ne unese nesto ozbiljnije,inace prica oko baklji je smesna...

  • Igor98

    18. decembar 2017 | 00:38

    ЦСКА!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA