≫ 

Dirljiva poruka Dejana Stankovića: Vas još više volim i poštujem, veliki ste! (FOTO)

Naši vaterpolisti dobijaju poruke podrške sa svih strana

  • 6

Vaterpolisti Srbije su posle devet uzastopnih zlatnih medalja (!!!) na velikim takmičenjima poraženi u polufinalu Svetskog prvenstva od Hrvatske u Mađarskoj.

Momcima Dejana Savića ni sada nema šta da se zameri - svojski su se borili do samog kraja, i oduševljava sama pomisao da su se ponovo našli u borbi za medalju posle toliko uspeha, i da ih nije stiga prezasićenost.

Naši vaterpolisti dobijaju poruke podrške sa svih strana, a izdavajamo onu koju im je poslao legenda srpskog fudbala, Dejan Stanković.

- Vas još više volim i poštujem... ponos Srbije.. Al što reče Naš veliki selektor Deki.. sve su uradili da Nas skinu sa trona.. Ponosan na Vas, veliki ste - napisao je Deki.

On je, ako se sećate, bio i deo spektakla na Tašmajdanu, na oproštajnoj utakmici Živka Gocića i Slobodana Nikića: tada su ga izazvali da ne može da da gol vaterpolo loptom iz voleja, pa je morao da pokuša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA