Hrpa mišića stigla u Zvezdu: Crveno-beli doveli najveće pojačanje! (VIDEO)

Pravo noitkuda, Lamonte Monte Gadis pojačao je ragbi klub crveno-belih, koji je protekle sezone osvojio titulu u Srbiji, ali ne i u Balkanskoj ligi

  • 4

Ragbi klub Crvena zvezda doveo je prvo veliko pojačanje za sezonu 2018, a to je snažni Amerikanac Lamonte Monte Gadis!

Monte dolazi iz Klivlenda i počeo je karijeru kao američki fudbaler gde je stekao neverovatne atletske sposobnosti koje želi da prenese u ragbi ligu.

Njegove ambicije su velike, a u svet ragbija je ušao dolaskom na probu u klub kojem se ceo svet ragbi lige divi – Toronto Wolfpack. Klub iz Toronta učestvuje u engleskoj ligi i prvi je klub na svetu koji putuje preko okeana kako bi igrao svoje utakmice.

Iako je izostao iz tima Monte je po rečima čelnika kluba drastično napredovao, a njegova priča je zapažena od strane Wolfpack-ovog reality TV-a i čuvenog Rugby AM portala tako da je njegovo prijateljstvo sa Kanađanima čvrsto utemeljeno i nije isključen njegov povratak među Vukove.

Ipak, Monteu se ukazala prilika da nastupa u još jednom klubu koji ima ambicije da nastupa u engleskoj ligi – Crvenoj zvezdi. Ambicije su se poklopile, a Monteove liderske sposobnosti i iskustvo sa timom iz Toronta su upravo ono što je Zvezdi potrebno u ovom trenutku za ostvarenje velikih ciljeva tako da ćemo imati inostrano pojačanje na polu-profesionalnom nivou.

Kako sam kaže želi da prenese iskustvo i način treninga igračima ragbija, pa i igračima Crvene zvezde, a takođe ima veliku želju da pomogne da još veći broj mladih pronađe put od američkog fudbala do ragbija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    21. decembar 2017 | 15:07

    Daj ga u KK,moze nam centra igrati kad smo vec u deficitu na toj poziciji :-)

  • Smehoteka

    21. decembar 2017 | 15:59

    Ko jos to prati? A kad ste zadnji put ovaj prvi put prenosili utakmice ragbi lige, dragi mediji?

  • Mire

    21. decembar 2017 | 17:52

    Samo hrpa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA