Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović u poseti seniorima (FOTO)

Penzionerka Ljubica Radusin je izrazila zahvalnost predsednici opštine i kako kaže, senior karticu će koristiti prilikom kupovine i odlaska u pozorište

  • 0

Predsednica Gradske opštine Savski venac Irena Vujović i član Opštinskog veća Uroš Tripković posetili su starije sugrađane u Resavskoj ulici i tom prilikom im uručili beogradske senior kartice.

Prema rečima predsednice opštine do sada je tri hiljade penzionera sa Savskog venca preuzelo personalizovane benefit kartice, s kojima će moći da ostvare popuste prilikom kupovine u maloprodajnim objektima, apotekama, a imaće i jeftinije karte za sportsko-rekrativne centre i ustanove kulture.

- Za senior karticu vlada veliko interesovanje, a broj društveno-odgovornih kompanija, koje učestvuju u projektu, se svakog dana povećava. Cilj nam je da svaki penzioner dođe do svoje benefit kartice, kako bi što pre mogli da koriste popuste - rekla je predsednica opštine i dodala da je penzionerima sa Savskog venca na raspolaganju i besplatna obuka za rad na računaru, škola plesa, plivanje na bazenima Gradskog centra za fizičku kulturu, a uskoro ih očekuju i novi besplatni izleti.

Foto: Promo

Ona je ukazala i na veliki odziv građana za projekat "Da se radi i gradi po tvom", koji je nedavno pokrenuo Grad Beograd.

- Svakodnevno nam u opštini pristižu predlozi i meni je drago što su se naši sugrađani uključili u ovu akciju. Mi smo u prethodnom periodu dosta toga uradili na Savskom vencu na inicijativu građana, a trudićemo se da im i ubuduće maksimalno budemo na usluzi i da realizujemo njihove predloge - rekla je Vujovićeva.

Foto: Promo

Penzionerka Ljubica Radusin je izrazila zahvalnost predsednici opštine i kako kaže, senior karticu će koristiti prilikom kupovine i odlaska u pozorište.

- Suprug i ja smo išli na besplatne izlete koje je organizovala opština, lepo smo se proveli i rado ćemo ići ponovo - istakla je gospođa Radusin.

Pored šaltera u opštini Savski venac, penzioneri senior kartice mogu preuzeti svakog radnog dana na još tri lokacije - u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića 29, Pop Lukinoj 17 i u Dinarskoj ulici br.14.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA