≫ 

Preživeli navijač Partizana je unakažen: Izbijeni mu svi zubi, otkinut nos, skoro ostao bez uveta

Lekari su se sinoć borili za njegov život

  • 96

Navijač sa beogradskog derbija Crvena Zvezda-Partizan, koji je sinoć pretučen, pa prebačen na reanimaciju, prošao je sa teškim telesnim povredama, saznaje Telegraf.rs. On je prevezen na neurohirurgiju, a kako nam je rečeno, otkinuti su mu nos i uho, i izbijeni svi zubi.

Lekari su se sinoć borili za njegov život. Sigurno će ostati na dugom lečenju.

Ko je i zašto hteo da preuzme Jug? Došli su identično obučeni i napali "šipku" kad se najmanje očekivalo! Hronologija krvave tuče među Grobarima i propalog puča na derbiju! (VIDEO)

Pored njega na VMA je prevezeno još 20 navijača, a kako nijedan od njih još nije pušten kući, jasno je da ni njihove povrede nisu nimalo naivne.

Žestok sukob najvatrenijih pristalica crno-belih počeo je u 15. minutu, kada je grupa Grobara pokušala da preuzme tribinu, ali im to nije pošlo za rukom.

Bio je to jedan od najvećih i najbrutalnijih međusobnih sukoba na Jugu u istoriji tribine. Na kraju se sve završilo kao pokušaj puča. Alkatraz je odbranio ''šipku'', a totalno je osramotio Grobare koji su pokušali da preuzmu Jug.

Završili su prebijeni, krvavih glava, naduveni od pesnica, sprženi od baklji i goli! Neki od njih izbačeni su na atletsku stazu sa tribine čak i bez donjeg veša!

Sve se desilo u trenucima kada je na Severu zapaljena ogromna količina baklji. Grobari su iskoristili pirotehnički šou Delija da napadnu tribinu.

Nezvanično, grupa koja je pokrenula pokušaj puča jesu Vandal Bojsi, kojima su se pridružile još neke grupe Grobara. Zanimljivo je da su svi na derbi došli uniformisani, obučeni u identične dukseve i grupisani na jedno mesto. Samo se čekao trenutak kada se kreće u napad.

Neredi koji su se dogodili na 156. večitom derbiju, vrlo brzo su ''obišli'' svet! Od sinoć skoro svi pišu o brutalnosti na južnoj tribini i podno nje. Remi od 1:1 je u drugom planu.

Samo jedan od svetskih medija koji su izveštavali o ovim događanjima, Tabloid "San" preneo je kako se na stadionu vodio "građanski rat" u kom je 17 navijača povređeno, ne štedeći se na fotografijama.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    14. decembar 2017 | 11:09

    Zatvaranje kapije,ulazak nema ,pokupiti bandu u kamione na primudni rad u korist drzave,spavanje u kasarnama posto su prazne,kosenje trave pa do cupanja repe ,vidim da su dosta jaki a I orni ..

  • BOZA ZEMUNAC

    14. decembar 2017 | 11:20

    Očigledno je da država neće da reši taj problem.Mogli bi to,kada bi hteli.

  • Razočaran

    14. decembar 2017 | 10:47

    Nama netrebaju neprijatelji sami sebi smo dovoljni. Kako zlo se uvuklo u ovaj narod. Sacuvaj boze od raznih budala!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA