≫ 

Hrvatski huligani se branili ćutanjem: Tužilaštvo tražilo kaznu zatvora zbog opasnosti od bekstva

Ukoliko šestorici stranih državljana bude određen pritvor, direktno će biti premešteni u prostorije Okružnog zatvora u Bačvanskoj ulici

  • 34

Huligani iz Hrvatske, koji su izavali haos na večitom derbiju u sredu, pa dobili nezapamćene batine, privedeni su na saslušanje u 18.00 časova. Tokom saslušanja branili su ćutanjem, a na teret im se stavlja nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi

Oglasila se supruga huligana iz Splita: Srbi prenose neproverene informacije da su u hotelskoj sobi pronašli oružje i drogu

Svi osumnjičeni su se branili ćutanjem, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Tatjana Sekulić i precizirala da je danas ispitano pet osimnjičenih, dok je šesti još u bolnici.

Pritvor je, međutim, predložen za svih šest osumnjičenih, a o predlogu za pritvor u narednim satima odlučiće sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.

Svi se terete za nasilnicko ponasanje na sportskoj priredbi i svi su strani državljani, dodala je Sekulić.

Tužilaštvo je tražilo da im se pritvor odredi zbog opasnosti od bekstva, zbog uticaja na svedoke i zbog uznemirenja javnosti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rogozin

    15. decembar 2017 | 18:40

    Maksimalna kazna za sve. A od sutra da se uvede i kod nas zakon za huligane sa direktnim zatvorom od 5 godina.

  • Mex

    15. decembar 2017 | 18:47

    Dokle vise sa tim hrvatima ,mi smo im trn u oku ,a ove huligane treba dobro kazniti da vise nikome inikada od njih ne pada na pamet da nesto slicno urade ,dosta nam je vise njih (ustase)

  • pitanje?

    15. decembar 2017 | 18:36

    A sta preti ovim domacim sto su isto privedeni sa njima ili se oni ne racunaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA