Detalji stravične nesreće u Loznici: Vlasnicu fabrike samlela mešalica za keks, krv šikljala na sve strane

Svetlana Mrkonjić iza sebe je ostavila ćerku i sina

  • 5

Svetlana Mrkonjić (59) poginula je u pogonu svoje fabrike "Velkom" u Loznici, kada je upala u mašinu za mešanje praškastih dodataka hrani. Tragedija se dogodila u ponedeljak oko devet sati ujutru, a Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt Mrkonjićeve.

TRAGEDIJA U LOZNICI: Radnica upala u mašinu za mešanje dodataka hrani, poginula je na licu mesta

- Do nesreće je došlo tokom pauze u pogonu za keks. Mrkonjićeva je prolazila kroz pogon kad ju je mašina iznenada uhvatila za rukav od košulje, uvukla je u mešalicu i bukvalno samlela! Sve se odigralo naočigled brojnih radnika. Prizor je bio jeziv, krvi je bilo na sve strane - priča izvor "Srpskog telegrafa" iz istrage.

Fabrika "Velkom" osnovana je 1990, a bavi se proizvodnjom i pakovanjem praškastih i zrnastih proizvoda. Nastradala Svetlana i njen suprug Milan su inače vlasnici ove firme.

- Za Svetlanu i Milana radnici imaju samo reči hvale. Jako vredni ljudi, imali su divan odnos prema zaposlenima. Svi su šokirani i još uvek ne mogu da poveruju šta se dogodilo. Svetlana je nedavno stekla uslove da ide u penziju - kaže sagovornik.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Kako dodaje, Mrkonjići su se nedavno založili za tehnologa zaposlenog u njihovoj firmi kojeg je policija u Loznici navodno greškom, maltretirala i tukla.

- Odmah su stali na njegovu stranu. Pružili su mu podršku kao da je u pitanju njihovo dete, nisu mu okrenuli leđa kao što bi većina to uradila - dodaje izvor.

Svetlana Mrkonjić iza sebe je ostavila ćerku i sina.

Nadležni tužilac u Loznici izašao je na mesto nesreće, nakon čega će se znati više informacija o ovoj tragediji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA