Inspektor Pletikosić će nas tek iznenaditi: Omiljeni lik iz "Senki nad Balkanom" otkrio detalje iz serije i kako će mu se život promeniti

Spremite se, biće još turbulentnih trenutaka

  • 7

Inspektor Stanko Pletikosić bio je u centru događanja prethodne dve epizode u seriji "Senke nad Balkanom". Seriji u kojoj je pokazao sav svoj glumački talenat. Ono što sve zanima je da li će do kraja prvog ciklusa serije, a ostalo je da odgledamo još tri epizode, zajedno sa inspektorom Tanetom rešiti sva surova ubistva koja su se dogodila.

Inspektor Pletikosić plakao nad Marinim mrtvim telom, pa rešio da je osveti: Ovu epizodu "Senki nad Balkanom" smo čekali 15 dana! (VIDEO)

Lik koji tumači momak kog smo zavoleli u "Montevideu", još u prvoj epizodi "Senki" podigao je prašinu eksplicitnim scenama seksa sa prostitutkom Marom. Osam epizoda kasnije, zaplakao je nad njenim mrtvim telom.

- Stanko će u seriji rešiti dosta slučajeva. Biće još dosta turbulentnih stvari i jedan događaj koji će njemu promeniti život u Beogradu - otkriva kratko Andrija dalji tok serije.

Printskrin: Youtube/RTS Prikazuje

Iako je ulogom Pletikosića briljirao, Kuzmanović ipak nije bio prva opcija za lik mladog inspektora.

- Sa Draganom sam radio ceo kasting i znao sam da ću sigurno nešto igrati u seriji, ali nisam znao da ću tumačiti baš lik Stanka. Bilo je nekih priča da će taj lik igrati Biković, ali ništa nije bilo definitivno. Draganu je ova serija do sada njegovo najveće remek-delo, ali i remek-delo naše domaće kinematografije. Nisam subjektivan, iako igram jednu od glavnih uloga, ali znam šta ljudi govore.

Smatra da je ovom ulogom u jednom procentu pokazao šta sve može i na šta je spreman.

- Hvala Draganu što mi još od "Montevidea" daje bezuslovnu podršku. Sigurno ga nikad neću razočarati. Onog trenutka kada budemo gledali našu domaću kinematografiju kao holivudsku ili kao neku vodeću evropsku, vratićemo je na pravo mesto i postaćemo pravi radnici ovog posla - iskren je Kuzmanović.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VAN

    16. decembar 2017 | 10:28

    Serija je vrh srpske filmske umetnosti, tj. kinematografije, utire put domaćem filmu na poseban način. Film zahteva mnogo istorijskog predznanja. Lik S. Pletikosića veoma slikovito otkriva dušu pre svega srpskog čoveka potom i inspektora. Verovatno to neće razumeti anglosaksonci i potomci germana. Zato želim puno uspeha ovoj seriji van zemlje.

  • Toni

    16. decembar 2017 | 10:23

    Jos su oni daleko od stare garde YU kinematografije,i filmova i serija koje mozes da gledas uvek a da ti ne dosade

  • Yona

    16. decembar 2017 | 19:48

    U seriji se izvrcu istorijske cinjenice, tako sto ubacuju istorijske i izmisljene licnosti u vise nego slobodno opisane i izmisljene istorisjke dogadjaje i to vise lici ne neki western-horor zarad velike gledanosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA