≫ 

Nepregledni red ispred JDP je slika godine: Narod željan kulture satima čekao red za ulaznice od 100 i 200 dinara! (FOTO) (VIDEO)

Cena ulaznica za sve predstave na Sceni „Ljuba Tadić” iznosiće 200 dinara, a za predstave na Sceni Studio JDP samo 100 dinara

  • 3

Masu ljudi, zbijenih u redu po dvoje, ni vetar i niska temperatura nisu mogli da spreče da dođu do svoje jeftine pozorišne karte po ceni od 100 i 200 dinara.

NA STOTINE LJUDI U CENTRU BEOGRADA A NISU PROTESTI: Evo o čemu se radi! (FOTO)

Jugoslovensko dramsko pozorište je, naime, svojoj publici ponudilo karte po znatno nižim cenama, zbog čega je ovaj plato danas počev od šest sati ujutro okupirala kolona Beograđana.

Oni su, baš kao i pre dve godine, formirali red koji se prostirao sve do ulaza u SKC iz Resavske ulice, pa još dalje, ka parku i Nemanjinoj.

Da li je ovo zaista potvrda da je narod željan kulture ili jednostavno pokazatelj nezavidne materijalne situacije u kojoj se nalaze, ostaje vam da napišete u komentarima ispod teksta.

Imajte na umu i neke od situacija kada su mladi u rekordnom broju posetili Noć muzeja, ili kada su tik jedno uz drugo zauzeli poljanu na Ušću tokom nastupa Beogradske filharmonije ili kada su jedva dočekali da prisustvuju otvaranju izložbe u renoviranom Savremenom muzeju.

Prodaja ulaznica počela je danas u 10h. Blagajna Jugoslovenskog dramskog pozorišta će danas, u subotu 23. i nedelju 24. decembra raditi od 10h do 20h (bez pauze). Tokom akcije neće biti moguće rezervacije ulaznica putem telefona ili interneta kao ni posebnih popusta na grupne posete.

Cena ulaznica za sve predstave na Sceni „Ljuba Tadić” iznosiće 200 dinara, a za predstave na Sceni Studio JDP samo 100 dinara.

Video pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raspucin

    22. decembar 2017 | 17:40

    Hoce narod u pozoriste, ali nema para, hoce i u bioskop i u domove kulture al skupa je kultura danas za nas

  • Ja.2

    22. decembar 2017 | 17:14

    Impresivno, lepo i tuzno!!!! Impresivn- kad shvatis koliko je dug red za karte. Lepo- narod ipak i jos uvek znas sta je prava umetnost, gluma, ceni rad umetnika,pozorista. Tuzno - sto mora cekati u redu, po ne bas prijatnom vremenu, da sebi priusti sat, dat i po uzivanja. Slika nase Srbije!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA