ROBOTI, BELI HODAČI, VITEZOVI I SLUŠKINJE: Evo serija koje morate da pogledate tokom praznika (FOTO)

Dugoočekivani praznici su pred nama – prava prilika da iskoristite slobodno vreme i uživate u toplini svog doma uz hit serije

  • 0

Izabrali smo naslove koji će vas iz epizode u epizodu držati na ivici sedišta, a najlakši način da ih besplatno pogledate sa titlovima je da aktivirate HBO GO probni period od mesec dana na www.hbogo.rs.

Među novim serijama pogotovo se izdvajaju istorijski naslovi Barut i Pad viteza, koji će učiniti mirne praznike mnogo uzbudljivijim! Radnja serije BARUT (Gunpowder) smeštena je u London, 1605. godine. Robert Kejtsbi, posvećeni katolik u vreme kada protestantska Engleska neumorno proganja katolike, skuje zaveru da digne parlament u vazduh i ubije kralja. Serija se oslanja na istorijske podatke o zaveri, a u glavnim ulogama su Kit Harington, Piter Malen, Liv Tajler, Mark Gatis i Šon Dulej.

Foto: Promo

PAD VITEZA (Knightfall) vodi gledaoce u skriveni svet najmoćnijeg, najbogatijeg i najtajanstvenijeg vojnog reda u Srednjem veku, vitezova templara, koji su imali zadatak da štite najdragocenije relikvije hrišćanstva. Slobodni zimski dani su ujedno idealni trenutak da bez griže savesti provedete sate u pidžami, gledajući sve epizode ultra popularnih serija koje su osvojile kritičare i fanove širom sveta. Podsetite se ovih dobrih TV priča ili iskoristite priliku da se prvi put upoznate sa sada već čuvenim likovima i zapletima.

Foto: Promo

SLUŠKINJINA PRIČA (The Handmaid’s Tale) je adaptacija romana Margaret Atvud, nagrađena sa 5 Emija. Serija prati ženu koja je primorana da živi kao konkubina pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom u bliskoj budućnosti u totalitarnom Galadu, nekadašnjim Sjedinjenim Državama, gde žene nemaju nikakva prava.

Foto: Promo

Riz Viderspun, Nikol Kidman i Šajlin Vudli glume u dramskoj seriji kanala HBO, NEVINE LAŽI (Big Little Lies), koja pripoveda mračnu komičnu priču o tri majke iz severne Kalifornije, čiji naizgled savršeni životi postepeno počinju da se ogoljavaju, što dovodi do neminovnog ubistva. Serija je postigla veliki uspeh i osvojila čak 8 Emija.

ZAPADNI SVET (Westworld) je serija inspirisana istoimenim filmom iz 1973. godine, čiji scenario i režiju potpisuje Majkl Kričton, a govori o tematskom parku u kom rade roboti. Dobro došli u Zapadni svet! Dok iščekujemo drugu sezonu najavljenu za 2018. godinu, uživajte u prvoj koja otkriva svet u kome svačiji apetit može biti zadovoljen. Izuzetnu glumačku ekipu predvode Entoni Hopkins, Ed Haris, Evan Rejčel Vud, Džejms Marsden, Tandi Njuton i Džefri Rajt.

Foto: Promo

Uvek je pravo vreme za najgledaniju seriju u istoriji kanala HBO i svetski televizijski fenomen – IGRU PRESTOLA (Game of Thrones). Zasnovana na bestseler knjigama Džordža R. R. Martina, serija prati kraljice i kraljeve, vitezove i odmetnike, lažove i plemiće u njihovoj borbi za vlast. U zemlji u kojoj leta traju decenijama, a zime i po ceo život, nevolja je uvek tu. Dostupne su vam sve sezone, što znači preko 60 sati zabave!

Foto: Promo

A ukoliko ste fanovi naučno-fantastičnih filmova, na HBO GO-u možete pogledati svih sedam ZVEZDANIH RATOVA (Star Wars), kao i prvi samostalni film ovog serijala, "Odmetnik-1 – Star Wars priča". Eto prilike da organizujete pravi Star Wars maraton pre nego što pogledate najnoviji nastavak!

Foto: Promo

Putem HBO GO-a dostupne su i sve sezone legendarnih serija među kojima su i "Porodica Soprano" (The Sopranos) i "Seks i grad" (Sex And The City), kao i premijere najnovijih blokbastera kao što su "Čuvari galaksije vol. 2" (Guardians of the Galaxy vol. 2), "Trag života" (Life), "Putnici" (Passengers), "Saveznici" (Allied) i mnogi drugi, ali i katalog s velikim izborom kultnih i ostalih hit filmova.

Uz HBO GO uslugu sami birate šta ćete gledati i kada, a sav sadržaj je dostupan na računarima, pametnim telefonima, tabletima, Apple TV-u, Chromecast-u, Samsung Smart TV-u i PlayStation-u. Od nedavno možete da se pretplatite na HBO GO direktno na www.hbogo.rs internet stranici, a mesec dana sve sadržaje možete da gledate besplatno, bez obaveze. Opcija direktne pretplate na HBO GO uslugu dodatak je već postojećoj ponudi HBO kanala i usluga u Srbiji. HBO GO je i dalje dostupan u ponudi odabranih operatera, u TV i internet paketima.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA