POKS: Izaći ćemo na ulice da prikupimo potpise za spomenike Karađorđevićima

Na ovaj način, sigurni smo, pokazaćemo koliko je u našem narodu prisutno interesovanje za obnovu kraljevine, kažu u 
Pokretu obnove Kraljevine Srbije

  • 55

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) podržava predlog Udruženja Kraljevina Srbija za podizanje spomenika Kralju Petru I Oslobodiocu i Kralju Aleksandru I Karađorđeviću Ujedinitelju, u Beogradu.

Pokret obnove Kraljevine Srbije samostalno izlazi na izbore u Beogradu (FOTO)

U tom cilju, kažu u POKS-u,  izaći će na ulice Beograda i organizovati peticiju u svrhu prikupljanja potpisa građana. Na ovaj način, sigurni smo, pokazaćemo koliko je u našem narodu prisutno interesovanje za obnovu kraljevine, ističu u ovoj stranci.

- Inicijativa za spomenike Karađorđevićima je pokrenuta povodom stogodišnjice Prvog svetskog rata i obeležavanja jedne od najvećih pobeda našeg naroda u istoriji. Cilj je da se na dostojanstven način obeleži ovaj istorijski trenutak u nastupajućoj 2018. godini i tako izrazi počast i zahvalnost mnogobrojnim žrtvama naših predaka predvođenim velikanima iz dinastije Karađorđević – izjavio je narodni poslanik Žika Gojković, predsednik POKS-a.

Printskrin: Youtube/SPONoviSad

Pokret obnove Kraljevine Srbije podneo je nedavno istovetan predlog i istakao značaj postojanja ovih spomenika u prestonici Srbije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    15. decembar 2017 | 15:38

    Kada je počeo drugi sv.rat, ostavili su narod na milost i nemilost. Pokupili zlato da mogu uživati u Engleskoj, NIŠTA nisu vratili, narodu se nisu izvinili i nisu se udostojili da nauče svoj maternji jezik, jer zbog toga treba vratiti kraljevinu. Da učimo tuđi jezik da lakše napustimo našu Srbiju. Neka ih bude sramota.

  • Čika Jova

    15. decembar 2017 | 15:35

    Napolje iz "Belog dvora", ne plaćaju struju, grejanj, vodu, poslugu. Pored naših muka treba i njih da izdržavamo. Svi imaju reprezentativni objekat u kome dočekuju viđene goste, a mi ovakav objekat dali Karađorđevićima da se baškare. Ako se zarsti opet oni odoše sa zlatom i novcem iz "Narodne banke".

  • Dejan

    15. decembar 2017 | 14:07

    Ma samo nam on hvali...vec 15 godina je u Srbiji a nezna Srpski...sta je uradio za narod za tih 15 godina sem sto je gledao sta da ugrabi nas princ....dosta je ovom narodu takvih parazita.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA