≫ 

Šutanovac kandidat DS za gradonačelnika Beograda

Predsedništvo stranke je na istoj sednici ovlastilo predsednika stranke i predsednika gradskog odbora da zvanično otpočnu pregovore sa drugim strankama i političkim čionocima radi stvaranja građanske i socijalno odgovorne koalicije za predstojeće izbore u Beogradu

  • 8

Gradski odbor Demokratske stranke je, nakon sinoćnje zajedničke sednice Predsedništva DS i poslaničkog kluba, doneo je odluku da Dragan Šutanovac bude kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda.

Siniša Mali otvoreno za Telegraf o izborima u Beogradu, kandidaturi za gradonačelnika, Đilasu i novogodišnjoj jelki (VIDEO) (FOTO)

Predsedništvo stranke je na istoj sednici ovlastilo predsednika stranke i predsednika gradskog odbora da zvanično otpočnu pregovore sa drugim strankama i političkim čionocima radi stvaranja građanske i socijalno odgovorne koalicije za predstojeće izbore u Beogradu, navodi se u saopštenju DS.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Na Predsedništvu stranke razmatrani su i izbori u četiri opštine, održani u nedelju, a dvocifren rezultat koji je DS ostvario ocenjen je kao "ohrabrujući početak promena u Srbiji", dodaje se u saopštenju.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salekg

    28. decembar 2017 | 08:15

    4% u najavi.

  • Srdjan

    28. decembar 2017 | 09:12

    Što niste svi zajedno,opet će da razbucaju izbore preko 70 posto

  • Ivan

    28. decembar 2017 | 10:11

    Bravo Sutanovac zinula ti guza za foteljom a Vucic ce vas razbucati da necete znati gde se nalazite samo tako mu dizite reiting pa se posle pitajte sta se desilo ti i Dilas ste zalutali .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA