≫ 

Premijerka Srbije čestitala Novu godinu građanima: Ovo je njena poruka za sve

- U ime svog tima i u svoje lično ime, želim da vam 2018. godina donese mnogo sreće - između ostalog je poručila Ana Brnabić

  • 2

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić uputila je danas čestitku građanima Srbije i poželela da im Nova godina donese zdravlja, uspeha na ličnom planu i ispunjenje svih želja, uverena da će naredna godina Srbiji doneti prosperitet.

Brnabić u Banja Luci: Srbija podržala Fond Republike Srpske za lečenje dece sa 250.000 evra (FOTO)

- U ime svog tima i u svoje lično ime, želim da vam 2018. godina donese mnogo sreće, više lepih trenutaka i manje briga. Želim vam da svojim porodicama darujete ljubav i da sa prijateljima i najbližima provodite dragocene trenutke. Verujem da će godina pred nama doneti prosperitet Srbiji i utvrditi naš evropski put, ojačati ekonomiju i pobošljati kvalitet života svih građanki i građana - navela je Brnabić i dodala:

- Verujem u naš potencijal i u našu sposobnost da se izborimo i sa najvećim izazovima koji nas očekuju, jer ste vi, građani Srbije, nesumnjivo zaslužili bolju budućnost u koju svi verujemo. Vlada Srbije će nastaviti da i u narednoj godini radi za sve građane, da otvara nova radna mesta i stvara bolje uslove za život - saopštila je ona.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mito

    29. decembar 2017 | 11:04

    Hvala na lepim željama, i na način kako su izrećene, što budi nadu u budućnost Srbije. Moja porodica i ja Vama želimo prvo zdravlje, a zatim da se sve vaše želje na svim poljima rada i života ispune. S poštovanjem

  • Ljudmila

    29. decembar 2017 | 11:04

    Hvala i ja vama zelim sve najbolje, uspeh u vasem predanom radu u koji verujem. Sretna vam Nova 2018 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA