Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio Odbojkaški klub "Vojvodina NS seme" (FOTO)

Značaj celokupnog projekta renoviranja je razvoj igrača, njihova edukacija, socijalizacija, privikavanje na specifičan sportski život i priprema za izazove na velikoj sceni

  • 0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin obišli su renovirane prostorije Odbojkaškog kluba "Vojvodina" nakon čega su prisustvovali potpisivanju ugovora između OK "Vojvodina NS seme" i kompanije "NIS".

Ambasador Finske posetio Novi Sad (FOTO)

Kako je naglasio jedan od potpisnika, generalni direktor kluba Nikola Salatić, dugi niz godina cilj je bio da se napravi svojevrsni dom za mlade igrače, a plan za realizaciju su omogućili i sproveli novi Upravni odbor, sponzori, Grad Novi Sad i NIS. Zahvaljujući zaključenom desetogodišnjem ugovoru sa kompanijom NIS o korišćenju prostora, u čije ime je Ugovor potpisao zamenik generalnog direktora Vadim Smirnov, posle nekoliko meseci, koliko su trajali radovi, OK "Vojvodina" može da se ponosi impozantnim objektom, koji u prizemlju ima centar za mlade igrače, a na spratu renovirane poslovne prostorije, sa proširenom trofejnom i pres salom.

Foto: novisad.rs

Dom za mlade igrače ima deset soba sa dva kreveta, kupatilom, stolom, televizorom, internetom. Takođe, tu je i kuhinja sa trpezarijom u kojoj će igrači moći da se hrane po specijalnom programu sportske ishrane.

Foto: novisad.rs

- Uvek je zadovoljstvo i čast biti u domu šampiona, u prostorijama OK "Vojvodina NS seme" koje odišu dugom tradicijom. Evidentno je uloženo mnogo toga, a pri tome ne mislim samo na materijalne stvari, već na snažnu želju, dugoročnu viziju, volju i borbenost da se stvore generacije budućih pobednika. Ovo je jedan projekat koji je opredeljen ka budućnosti, odnosno usmeren na one generacije koje će stasavati i igrati za ovaj veliki klub, ali i za državnu reprezentaciju.

Veoma sam ponosan na upravu kluba, naše privrednike i kompanije, na sponzore, ne samo iz Novog Sada već i iz drugih gradova Srbije, jer nekim budućim šampionima stvaraju najbolje moguće uslove i pružaju sigurnost - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević i čestitao aktuelnim prvacima Srbije jučerašnju pobedu kojom su se plasirali u osminu finala "CEV" kupa.

Foto: novisad.rs

Značaj celokupnog projekta renoviranja je razvoj igrača, njihova edukacija, socijalizacija, privikavanje na specifičan sportski život i priprema za izazove na velikoj sceni. U objektu u Ulici Maksima Gorkog promenjen je krovni pokrivač, demit fasadom je pojačana energetska efikasnost objekta, kompletno su zamenjene elektro i vodovodne instalacije, zamenjena je stolarija, itd.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA