LOTO milioner još nije pokupio nagradu: Ovo je prava istina o srećnom dobitniku iz Odžaka

Niko još nije prijavio dobitak, cela Srbija traži LOTO milionera

  • 19

Posle sedam meseci, prošlog petka izvučena je LOTO sedmica, a magična kombinacija nalazi se na listiću koji je uplaćen u Odžacima. Međutim, po sumu od 524.691.140 niko nije došao, jer se najsrećniji stanovnik Srbije izgleda krije.

Otkriven identitet LOTO dobitnika iz Odžaka? Nije se obradovao novcu, kaže da mu pare ne trebaju jer ne može njima da vrati oca

Kako su za Informer rekli u "Državnoj lutriji Srbije", gotovo je izvesno da se srećnik neće ni javiti do praznika, pa najverovatnije ovi milioni ostaju na sigurnom do posle Božića.

Pretpostavlja se da dobitnik čeka da malo "splasne" interesovanje javnosti za njegov dobitak.

Takođe, u Odžacima ne mogu da ustanove ko je dobio LOTO sedmicu, pa pošto izgleda nije niko, meštani su sigurni da je reč o nekome ko uopšte ne živi tu, već je samo prolazio kroz mesto i uplatio srećni listić.

- Za sada sa nama nije kontaktirao srećni dobitnik "loto sedmice" vredne 4,4 miliona evra. Ipak, situacija ne čudi jer se ni ranije, nikada nije javio dobitnik baš prvih dana. Uglavnom sačekaju nedelju ili dve. Kada se dobitnik javi, biće zakazan sastanak u "Lutriji". Tu ćemo proveriti dobitni listić i, ukoliko je sve u redu, svoju nagradu će dobiti istog dana na račun koji bude želeo. U slučaju da je dobitnik stranac, moraće da otvori račun u nekoj od naših banaka, kako bi mu dobitak bio uplaćen u dinarima. Jedina okolnost pod kojom bi dobitnik mogao da ostane bez nagrade, jeste da se ne javi 60 dana od dana izvlačenja. Ipak, to se još nijednom nije dogodilo - ispričali su iz "Državne lutrije Srbije" za Informer.

Printskrin: Youtube/RTS

Kako su dodali, do sada je, od svih dobitnika LOTO sedmice, samo jedna dobitnica pristala da se otkrije njen identitet. Ostali su želeli da budu anonimni, i to je njihovo pravo koje je "Državna lutrija Srbije" maksimalno ispoštovala.

Pre ovog dobitka, samo je jednom u Srbiji izvučena veća suma, 23. marta 2010. godine u Kanjiži je uplaćen srećni tiket koji je osvojio 4.876.482 evra.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    26. decembar 2017 | 10:05

    I prosli put kad je bio veliki dobitak nije se javio loto milioner i sada se nece javiti jel niko nije ni dobio

  • hodač

    26. decembar 2017 | 15:55

    on inače izgleda da i nije iz odžaka..kao i obično, to je osoba iz beograda ili zemuna ili surčina, jel da?

  • DRAGON

    26. decembar 2017 | 09:20

    Srecni dobitnik milionske sedmice je drzava, tako je uvek bilo i bice, ono od sestice nadole podele sirotinji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA